Хубавици са притежателките на Фиат то е ясно.Само не мога да разбера (специално до EVITA) как караш с тези токчета?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
tyson написа:Хубавици са притежателките на Фиат то е ясно.Само не мога да разбера (специално до EVITA) как караш с тези токчета?SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Immortal написа:Моята жена и тя се води притежателка на (половин) ФИАТ, ама не ще да влиза във форума Само на сбирките идва с кефAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не знам дали спамя, ама чух че се рипа срещу токчетата по крачетата на дамите и не можах са сдържа. Мен лично не ме интересува дали мацето може да кара с токчета , важно ми е като слиза от Фиат-чето да се лее сексапил... п.с От сърце се посмях четейки по темата , не мисля че момичетата ще се обидят за мъжката намеса в темата им, та има ли лице от нежния пол , което не търси мъжкото внимание.. Хайде със здраве
Коментар
-
///// написа:Krass написа:Та за тази прословута среша Момичета, предлагам да поканим мъжкото съсловие при едно условие. Да дойдат в шотландски полички...може и без токчета..Някой против?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар