Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    wwweb написа:
    Егати спамаджиите сме. Разалихме темата на колежките. Те няма да искат да пишат повече
    Ти да си видял някой да е спрял гората да се разлиства!?!?!?
    Да, права си! Ама колко съм глупава и аз

Коментар

blagun написа:
      За това момиче ли говорим...
      за нея си мислех да ......................... . Сега остава да каже сега тя ли е или не. Но тя каза че на срещи не ходи, така че..........
      Punto SX 1.1 55

Коментар

много ми е интерсно, дали ще доживеем някога да видим как ще се събере първата форум двойка? като гледам все повече и повече жени полазват яко форума... кой знае къде и как ще пламне искрицата
        Fiat Punto S55 1.1
        Fiat Forever!

Коментар

Bella:Добре дошла,Виолина Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Качи снимки на малкото бижу с което се движиш ... да си призная честно леко ти завиждам за Кабриото ....И за снимката...ще ни трЕбва Убав апарат,че да не наукаме лещата от красота [/quote]Започваме със снимките за да спреме спекулациите в кокошкарника, момичета предлагам да се публикуваме поеденично и после на купона групово, за да ни знаят всички и да се пазят, снимката е малко кофти, но е от телефон и времето е мрачно днес ама карай, сега е ваш ред Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
          Прикачени файлове
          Следвай мечтите си))

Коментар

Еее, ма толкова ли ви бяха силите? 153 мнения в темата и само една колежка се престраши да сложи снимка Излагате се

Коментар

wwweb написа:
              Еее, ма толкова ли ви бяха силите? 153 мнения в темата и само една колежка се престраши да сложи снимка Излагате се
              Абе с помоща на blagun сложихме още една ама дали е на Eлито както си мислех аз или на друга колежка все още нямаме яснота
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Е хайде сега и аз си имам прикачени снимки, само че не точно в тая тема:Айде добре дошла и аз в клуба!И какво беше имам 2 фиата и съм от Пловдив - това изявление звучи като в анонимните алкохолици.
                Прикачени файлове
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                  Е хайде сега и аз си имам прикачени снимки, само че не точно в тая тема:Айде добре дошла и аз в клуба!И какво беше имам 2 фиата и съм от Пловдив - това изявление звучи като в анонимните алкохолици.
                  Еййййц, чей си сложа тъмните очила, че ме заслепи

Коментар

wwweb написа:
                    Жена ми ако види тази тема и снимкИ ще бъде обезпокоена!
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                      wwweb написа:
                      Жена ми ако види тази тема и снимка ще бъде обезпокоена!
                      Мани, жената влиза и у форума от време на време, ама тя ми е свикнала на мене

Коментар

wwweb написа:
                        А бе знаеш ли?! БАНни си я за по-сигурно!
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                          wwweb написа:
                          Беги, после ше ми нанесе тежък БАН пред вратата вкъщи

Коментар

wwweb написа:
                            Nino написа:
                            wwweb написа:
                            Вече и до Пловдив чувам как му се кара жена му в Благоевград.
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                              wwweb написа:
                              Nino написа:
                              wwweb написа:
                              Вече и до Пловдив чувам как му се кара жена му в Благоевград.

Коментар

Punto SX написа:
                                blagun написа:
                                За това момиче ли говорим...
                                за нея си мислех да ......................... . Сега остава да каже сега тя ли е или не. Но тя каза че на срещи не ходи, така че..........
                                Ами това не съм аз! Най-вероятно е някое друго момиче от форума
                                http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Working...
                                X