здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
Мила колежке Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета Много е лесно да знаеш
Колега donnna / kuni, много кофти изпълнение. Предлагам на срещата да дойдеш с най-високите си токчета и ще те научим не само как се кара с такива обувки, а и как се тича с тях.П.П. Извинявам се на колежката eliie за неправедливото обвинение А ако пак съм сбъркала, ще си посипя главата с пепел Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Колежке,ще ти връча покал Смятам отбора от жени е страхотен и предлагам на мъжете мноооого да внимават защото високите точкета казват биле измислени от жена която са я целунали по челото...ама не се знае дали не са измислени от такава която си служи с тях по предназначение ... а именно с малко карате умения са си направо неотменим атрибут към женската ни същност !
Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интриганти
Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интриганти
А после ние сме биле клюкарки и интригантки .... еййй мъжлета не бива така ....
Сори аз съм този някой който се е объркал - мислех че си ти на една от смимките в Купето на един колега на някоя от предходните срещи. Но все пак като страничен наблюдател непресъствал на срещата явно съм се заблудил.
Сори аз съм този някой който се е объркал - мислех че си ти на една от смимките в Купето на един колега на някоя от предходните срещи. Но все пак като страничен наблюдател непресъствал на срещата явно съм се заблудил.
ха-ха-ха, Купе ли чух? Тя е .....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар