А който има повече от една фиатка как да я запише в анкетата, а ...Иначе Брава и на жената Пунтото, ама и аз го карам, а тя Бравата - не ще, че много съм се карал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой каква кола кара? Анкета
Collapse
X
-
Един път вече се броихме в тая тема, ама нейсе... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ED%EA%E5%F2%E0И не е лошо като се пускат такива анкети - да се добавят поне актуалните модели на ФИАТ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Карам пунто Мк.2, 2001 година Go! 1,2 8 клапана, 60 к.с. ... Колата е страхотна като дизайн, двигателчето е просто и горе-долу го познавам ... Искам да карам алфа 159 или брера От фиатите си бях харесал няколко модела, но от както имам пунтото - не искам друга кола ... тези алфи могат да са ми евентуално като втора и трета кола, но пунтиака си е първия А и ми е първата лична кола ...
Коментар
-
MrElectro написа:kiro_of_the_day благодаря,че оправи темата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да се отчета и аз:1. През повечето време на месеца карам най-хубавата кола - служебната 2. Много ми се иска личната ми кола най-вече да е нова , пък ако е и Фиат ще е перфектно. 3. А иначе си взех Бравата поради куп причини - събира детска количка в багажника (задължително условие) , среден по размер кола. Не исках да е много малка поради съображения за сигурност. Искаше ми се Мареа ама след 2-3 паркирания жената щеше да я събере до размерите на Брава Попаднах на доста запазена количка , а пък да не казвам че и форумът изигра голяма роля да си харесам ФиатаBrava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар