А който има повече от една фиатка как да я запише в анкетата, а ...Иначе Брава и на жената Пунтото, ама и аз го карам, а тя Бравата - не ще, че много съм се карал
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Карам пунто Мк.2, 2001 година Go! 1,2 8 клапана, 60 к.с. ... Колата е страхотна като дизайн, двигателчето е просто и горе-долу го познавам ... Искам да карам алфа 159 или брера От фиатите си бях харесал няколко модела, но от както имам пунтото - не искам друга кола ... тези алфи могат да са ми евентуално като втора и трета кола, но пунтиака си е първия А и ми е първата лична кола ...
Да се отчета и аз:1. През повечето време на месеца карам най-хубавата кола - служебната 2. Много ми се иска личната ми кола най-вече да е нова , пък ако е и Фиат ще е перфектно. 3. А иначе си взех Бравата поради куп причини - събира детска количка в багажника (задължително условие) , среден по размер кола. Не исках да е много малка поради съображения за сигурност. Искаше ми се Мареа ама след 2-3 паркирания жената щеше да я събере до размерите на Брава Попаднах на доста запазена количка , а пък да не казвам че и форумът изигра голяма роля да си харесам Фиата
Коментар