Forsaken написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подкрепяте ли учителските стачки?
Collapse
X
-
-
С ченгетата малко се отмества темата, там никога няма да се оправят нещата, нито тромавата им система, нито корупцията, но това е за друга тема...А за учителите, наистина трябва да има диференцирано заплащане и оценяване, един як тест, да ги отсее и прецени всички, кой какво знае и може, но това да не става и да не зависи от директора, понеже пак ще има: "Петров е брат на жената на братовчеда на кмета, който ми е комшия..." и от сорта... Но няма смисъл да пишем във форума, нищо няма да променим по този начин...
Коментар
-
batececo написа:С ченгетата малко се отмества темата, там никога няма да се оправят нещата, нито тромавата им система, нито корупцията, но това е за друга тема...А за учителите, наистина трябва да има диференцирано заплащане и оценяване, един як тест, да ги отсее и прецени всички, кой какво знае и може, но това да не става и да не зависи от директора, понеже пак ще има: "Петров е брат на жената на братовчеда на кмета, който ми е комшия..." и от сорта... Но няма смисъл да пишем във форума, нищо няма да променим по този начин...Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
NikMar написа:Пак извиват ръце. От понеделник без училища. Де го има такова нещо?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Re: Подкрепяте ли учителските стачки?
NikMar написа:Оправдани ли са според вас исканията им в този случай?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
да възродим темата
Е, писна ми от тая стачка! Вчера 650лв, днес 780, утре 1000лв. Как може чистачка да взема 465лв заплата в училище? Искам да знам в кое училище се мете 8 часа непрекъснато в рамките на работното време. В училището на сина ми, например от 12:30 до 1:30 чистачките минават по стаите след първата смяна и след това от вечерта от 18:30 до 19:00 и толкоз! И децата се дежурни да чистят дъската след часа!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Оф това е многостранен въпрос! Подкрепям ги, защото не се живее с тези пари, които вземат. Обаче учениците не получават кой знае какво образование. Като се сетя само как са ми преподавали и.......и как ни караха да ходим на частни. Но пък ако им ги увеличат, трябва и на лекарите и другите държавни работници. Лично: вуйна ми е начална учителка, а майка ми е хирург. Е нема как вуйна ми да взима повече от майка ми, при все че тя има операции с продалжителност над 4 часа и трепери за десетки животи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар