Пускам тази тема, за да излеете гнева си срещу поредния глупак, който ви е ядосал, или да споделите какво ви накара да се усмихнете днес. А може и просто да опишете обяда си. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как мина денят ви?
Collapse
X
-
pakumba написа:нова спам тема :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:pakumba написа:нова спам тема :DPunto SX 1.1 55
Коментар
-
добре аз почвам!един сутринта ме засече да му *********** ******** ********************* ********** и на неговата ************* да му *********, после онзи другия без мигач да го *********** * ************** ******** *** , а на тази бабичка ******************* ******** ама и аз да ********************** къде блеяLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Днес общо взето и в нашия офис беше спокойно. И по-спокойно е било, и по-нервно. То многото спокойствие при нас означава, че няма работа => няма пари, така че не е много хубаво да е много спокойно Най-добрите дни са, когато има сравнително малко работа - тогава всеки си гледа неговото и няма нерви. Като стане пре-много работата (като миналата седмица), тогава обстановката се нажежава и се изнервяме...
Коментар
-
Punto SX написа:izida написа:Още денят ми не е преминал,защото съм на работа.Никой не ме е ядосали няма кой да напсувам :P
Коментар
-
При мен обикновено е спокоъно. След малко си тръгвам, но днес не съм бил много много на работа. Намерих си работа навън и не съм се заседявал много. За ИТ, работата ми е малко скучна. Днес все още не са ме ядосвали, само ОТНОВО си забравих телефона в къщи, но намерих начин да стигна и до в къщи да си го взема, и точно навреме :D Така че денят ми е супер! Поне засега.Хм, и Типото е здраво както винаги! Въпреки терора!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Смъкнах стария паркет в мазето, опитах да сваля балконната варата (неуспешно ), и малко преди да тръгна на работа намерих един портфейл (естествено празен от към пари), но пълен с документи, лични карти, шофьорски книжки, талони, регистрации, разрешително за оръжие, та с магазинера долу в блока ровихме 1 час да намериме някакъв телефон на собственика за да го известиме, че живота не му е чак толкова съсипан... след 1 час ровене не намерихме телефон... Симо, магазинера обаче упорито ме съветваше да не ходя в полицията да връщам документите, че щял съм да изхабя една химикалка мастило да пиша къде, кога и как... затова решихме да отидем да му оставиме на адреса по ЛК една бележка къде да си търси дЮкиментите... естествено на дом. адрес в 14:30 никой нямаше... оставихме бележка, върнах магазинера Симо до блока и решихме, че ще пием по една бира (дължах му една почерпка, че ме спаси от велика грешка с водопровода човека)... Пихме по една бира и решихме пак да видиме какво има в портфейла... и аз съвсем случайно забелязах, че на една карта-разрешително (прилича на дебитна карта) за товарен превоз имаше с релефни цифри името и телефона на собственика при което му се обадихме и го "ощастливихме"... След което оставих документите на магазинера Симо да чака собственика и отпраших на работа... Уффф...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
А пък аз да ви се похваля , днес съм много на кеф От днес вече съм СТАРШИ ЛЕЙТЕНАНТ ! Но няма да се напива днес че утре съм пак на работа рано и ще поотложим малко почерпката до петък.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Честито!!!Моят ден мина в мотаене по общежитиата в Смолян...настаних се и после разбрах че вместо на 17(днеска) почвам на 29,и пак обратно към Пазарджик!!! :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар