Това Пунто почна да ме съмнява да не е крадено Вече 2-3 месеца седи на едно и също място .Пък може и да има някаква повреда ,но да го остави толкова време Пунтото е тъмно синьо с 5 врати ,номер B 6254 CC ,май ELX Скоро и снимки .Намира се в Търново малко под пазара и над механа "Старата къща"Най-накрая някоя нощ ще отида и ще си харесам нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да си го познава - Пунто B 6254 CC
Collapse
X
-
Re: Някой да си го познава - Пунто B 6254 CC
RoMeO_156_GTA написа:Най-накрая някоя нощ ще отида и ще си харесам нещоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
166 е номера, но може просто да е повредено нещо или собственика да е хванал на някъде.На мен чичо ми беше за две седмици в чужбина и си беше оставил колата на една съседна улица. Полицай дойде да го търси вкъщи(тук му се води адресната регистрация) за да провери какво става. Хубаво е да има такива съвестни граждани :D , които уведомяват съответните органи :D
Коментар
-
Абе не знам дали е повредено ,ама като поогледах улицата имаше още 2 ескорта бая залежали на пръв поглед и със спаднали гуми Утре ще зема да се обадя ,пък да видим дали ще ми теглят благословия за дето им губя времето Ако собственика пише ,да се обади да пием по бира П.С 55 коня еkiro_of_the_day написа:Към Тъмната страна отиваш ти млади момко ...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар