Ако трябва да ги подредя ето как ще изглежда класацията ми.1.Дизели-поради това че съм с дизел.2.Консултации-винаги има на кой да се помогне3.Общи приказки-има много интересни въпроси от всякакво естество4.Продава-сондирам цените на Браво нали ме гложди нещо отвътре5.Интересни снимки и клипове-разведрява ме.6.Спирачна система-много интересен покрай ABS на Лукас7.Авто електроника-много интересни решения за автомобилите ни.8.Автотуризъм-набелязвам си места за посещение.9.Моторни спортове-фен съм на Формула 110.Истории-има интересни случки от преживяванията на потребители.Останалите няма да ги включвам не ,че не ги чета и те си имат отделено време.Гласувах за Дизели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой раздел от форума четете най много?
Collapse
X
-
Като модератор на Общи...и Интересни ... - то е ясно. Освен това Газовите уредби, Консултации и Продава.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
еее сложно е така само с 1 да гласуваш аз не мога да реша и в почвам отгоре надолу...по принцип в фиат и срещите и как да си премерим конете по малко се пише така че повечето пъти съм в общи от там ако има нещо в туризъм и черната хроника консултации газовите я пропускам нищо че съм с газова,дизеле покрай на баща ми колата, надолу ако е писал някой ако ли не продава и 1 нагоре до купува и тва е Та вот за........консултации ше е просто раздела е полезенLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Едва 47 гласа какво става нещо не ви се гласува.Между другото забелязах ,че от общия брой потребители на форума тези които нямат и по едно мнение са вече около 2230 от общ брой 5200.Няма да вадя никакви изводи от това.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
1, Консултации - защото най-полезните неща са там.2, Общи приказки - за развлечение,3, Продава - защото на мойта Брадва все има по още нещо за доизпипване;4, Купува - за сравнение на цените,5, Тунинг - но там почти нищо от нещата дето ми трябват ги не намирам6, Газови уредби - понеже сам на път да не карам само на бензин, рано или късно, и да знам какво търся.7, Фиат - логично;8, FAQ;9, Интересни снимки - когато има интернет за хабене;10, Останалите - но доста по-рядко - само при наличие на достатъчно свободно време(все пак нормалното е: работата преди удоволствието, а и реалния преди виртуалния свят - да поставя човек)
Коментар
-
Преглеждам Дизели и Консултации, това е за 1-во място.След тях идва ред на Общи приказки, и Продава."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар