Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИА ПОТВЪРДИ: МАКЛАРЪН ПОЧВА ОТ НУЛАТА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вярно ли е ,че и през 2008 нямат право на точки при конструкторите?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

wwweb написа:
      Да, именно ...А и ако в ситуацията на мястото на Макларън бяха Ферари? Дали щяхте да сте толкова крайни? Нито е първият, нито ще бъде последният случай. Нито Макларън е единственият отбор, които го прави. Във Ферари да не е по-различно? В някой друг отбор да не е по-различно? Ако не беше станало публично, благодарение на Макларън, нямаше и да разберете.Сега плюете Алонсо, а другата година, ако иде във Ферари ще го направите Господ. Бъдете малко по-обективни!
      Да щяхме да сме! Защото това е нещо което убива спорта! Защо го убива, ами защото така надпреварата става безсмислена! Каква е интригата ако всички знаят какво ще правят другите. Да не говорим за моралната страна и т.н. Както каза kiro_of_the_day най-малкото, това е незаконно и някъде по тоя свят това носи негативи за този който си е позволил да го направо за разлика то България. Що се отнася до това, че всички го правят, не съм съгласен. Има си определени начини които са си напълно в редъ на нещата, като да кажем след финала пилота да огледа гумите на противника. В боксовете да наблюдаваш колата на съперника и т.н. Но това си е в правилата на играта. Защото си е явно, т.е. едно нещо изкарано на показ не може да е нарушение това, че си го видял. Но вече това дето са правили Макларън не е в правилата на играта а си е чиста кражба. Защото ако бяха отбо, щяха да докладват доносника и да излязат с гордо вдигната глава от цялата работа. Това щеше да е огромна реклама за отбора и щеше да им спечели много нови фенове. А сега да ги видя какво спечелиха. Това петно си им остава во веки веков! И тия 100 милиона ако ги бяха дали за развойна дейност щяха да постигнат много повече.За Алонсо... Не няма да отиде във Ферари. Ако от Ферари го искаха, щяха да го вземат още този сезон. Алонсо е добър пилот но само толкова. Нищо запомнящо се за мен не е направил. Той е от тези шампиони като Даймън Хил дето са попаднали на точното място в точното време и макар и с много косури в качествата си на пилоти станаха шампиони. Или хора с късмет ако щеш. Ако все пак недай си боже иде във Ферари, ако иска да стане бог, трябва да донесе няколко титли на червените фенове и тогава може и да стане бог. Аз лично съм винаги бил за Ферари. Без значение кой е пилот. Бях за тях и когато караха Алези и Бергер. Гледах формулата само за да ги мерна поне един два пъти по телевизията, защото тогава Ферари бяха опашкари и ги даваха много ряднко в предаванията. И който ще да кара във Ферари, ако печели титли за отбора ще е бог за червените фенове, иначе не. А и пилотите са временно, отбора и машината е вечен! Форца Феррари!
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

На този свят всичко се връща и идва "видовден"! Та така и с Макларън, а на всичко отгоре в началото на сезона аеродинамичния тунел на Ферари не работеше за около месец ако си спомняте! Но като гледах вчера как летяха Червените дяволи смятам, че всичко логично си идва на мястото.
        Брава 1.6 16V ELX
        Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Working...
        X