Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво става, ако караш с изтекъл акт?
Collapse
X
-
deadairplane
-
Сега се връщам от КАТ и о чудо! Успях да си взема талона след 3 часово висене. Излезли са наказателните постановления за актове до 10.08.2007 включително, актове след тази дата само се удължават.Колегата Immortal е прав- първо плащаш и после ти връщат талона. А мисля, че ако караш с изтекъл акт ти пишат нов...т.е. "удълважат" ти го..не съм сигурна дали взимат точки.Чак сега видях, че колегата е от Стара Загора. Аз...за КАТ София става дума.Punto 1.2/75
Коментар
-
Ами то проблема е, че живея в СФ, а по документи - в СЗ и една проверка ми отнема 3 часа в посока и не ми се щеше всеки месец да пътувам само за едното печатче и някакъв дрислив полицайчо, който не може да си напише името без правописна грешка да ми се разкрещи: "Рано идваш, много бързаш!"... Много тромава система... много...
Коментар
-
batececo написа:Ами то проблема е, че живея в СФ, а по документи - в СЗ и една проверка ми отнема 3 часа в посока и не ми се щеше всеки месец да пътувам само за едното печатче и някакъв дрислив полицайчо, който не може да си напише името без правописна грешка да ми се разкрещи: "Рано идваш, много бързаш!"... Много тромава система... много...Punto 1.2/75
Коментар
-
Мерси на всички за информацията... и дано КАТ по-скоро да си оправят системата... нали сме "у Европата" вече...P.S. А дали ще се съгласят друг човек да ми удължава акта (например да го пратя на баща ми да им го даде за печат), че излизането от работа през седмицата за 1 ден всеки месец е сложничко... Или да търся някой заралия, който прилича на мене...Какви документи искат когато слагат печат за удължаването?
Коментар
-
Sven написа:А някой знае ли какво става ако си плата акта 1 месец примерно след като е изтекъл. Ще има ли допълнителна голаба"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар