Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило и информация?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Стило и информация?

Колеги, видях сега едно Стило да се продава в Кюстендил (поне по номера).http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...etailsМоже ли някой ако знае повече информация да даде.Тази цена ми се струва доста хубава, предвид, че е с големия дисплей и има автопилот.Според вас как е цената/колата от това което виждате?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

С тея джанти от Баркета.. ..в Търново един продава Стило 3-врати за 8500 ..не е със СД а е с касетка и климатик, а не климатроник, само това забелязах по колата докато минава покрай мен.. ако те интересува мога да издебна номера

Коментар

Онзи ден ги гледах в аутоскаут и в немското мобиле! Запазените 5-врати започват от 5500 евро! Всички под тази цена са със забележки или 2-врати!Слагаш и 1000 лв. разходи за докарване и излиза 12 000 лв. Така че това от Кюстендилската обява изглежда на реална цена, стига да са снимките!http://www.autoscout24.de/List.aspx?...&pool=9&zipc=D
      Space Star 1.9 DID

Коментар

В петък имам път към Кюстендил а на връщане минавам през Дупница. Мога да хвърля едно око ако до тогава друг не е направил това. Иначе аз предполагам че колата е в Дупница а не в КН - поне повечето КН дето са по пазарите са от Дупница.
        Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

И на мене не ми изглежда снимката като изглед от Кюстендил, а по скоро Дупнишки изглед е пейзажа. Ако е в КН - няма проблем да отида да хвърля един поглед утре след обед...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Благодаря, колеги.За сега питах някой ако има някаква информация, защото гледам, че колата е регистрирана и можеше да се знае нещо.Ако тръгна да я гледам с парите в джоба, тогава бих помолил някой да я погледна първо да не се разкарвам, но в случая само бих загубил времето на някой от вас.На мен ми изглежда много добре, особено в предвид че е с големия цветен дисплей - нали си обичам много електрониката и за това
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

От четири месеца и аз търся стило. Тази кола на снимката съм я гледал и ми изглежда читава, пък и дизеловия върви малко по-скъпо от бензиновия дв-л и затова цената ми се струва добра (предполагам че търпи и коментар).
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

OO този дисплеи и аз като го видя и се разтрепервам ...
                Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

фиат стило

Здравейте, искам да питам някои има ли в електронен вид книжката за стило, руски или българси

Коментар

Re: фиат стило

sevko4632 написа:
                    Здравейте, искам да питам някои има ли в електронен вид книжката за стило, руски или българси
                    Не е точно това което търсиш, но...http://www.fiat.com.mk/Uploads/stilo2.pdf
                    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                    X