Може би не е точно тук мястото, но все пак ще пробвам. Някой от вас изпращал ли е смс-и в чужбина и по-специално в Унгария и Канада? Не може да няма някакъв сайт за безплатни смс-и. Моля ви ако някой е изпращал смс-и на аверчета в чужбина, да сподели с мен сайтчето, от който е пращал.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ех, Канадски....sms-и
Collapse
X
-
Re: ех, Канадски....sms-и
presinka написа:Може би не е точно тук мястото, но все пак ще пробвам. Някой от вас изпращал ли е смс-и в чужбина и по-специално в Унгария и Канада? Не може да няма някакъв сайт за безплатни смс-и. Моля ви ако някой е изпращал смс-и на аверчета в чужбина, да сподели с мен сайтчето, от който е пращал.Благодаря предварително!Space Star 1.9 DID
-
Dzver написа:Ако знаеш името на оператора потърси сайта му, сигурно има опция за пращане на смс-и, ама като нищо може да има регистрация с телефонен номер като в сайта на глобул примерно.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Dzver написа:Ако знаеш името на оператора потърси сайта му, сигурно има опция за пращане на смс-и, ама като нищо може да има регистрация с телефонен номер като в сайта на глобул примерно.Един за всички, всички за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар