Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Nokia са велики. Проверете батериите си за дефекти!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nokia са велики. Проверете батериите си за дефекти!!!

Та преди време в нета съвсем случайно намерих новината че Нокиа сменят 46 милиона дефектни батерии, от модела BL-5C вграждани в доста модели телефони. На този сайт http://batteryreplacement.nokia.com/...eplacement/en/ можете да проверите дали вашата батерия не е също дефектна, и Нокиа ще ви я смени безплатно. Вчера ми пристигна чисто новата батерия по DHL и съм много доволен . Чувствам се някак си по-европеец :D .Та ще се радвам ако темата помогне на някой колега, който ползва телефон с дефектна батерия и си я смени

Ако инсталацията в колата ми не беше за Нокиа, посмъртно нямаше да си пипна такъв телефон. Хич няма и да си гледам батерията, телефона и без седи в стойката и е вързан към акумулатора.
    Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Моята батерия е точно такава и точно днес ми извъртя страшен номер. Снощи си я заредих (по принцип я зареждам на 2 дни веднъж, толкова изкарва Нокиа Н70), а днес още по обяд ми падна до долу и ме остави цял следобед без телефон.Благодаря много за информацията, ще се възползвам.Да, ама Не! "Вашата батерия не е измежду произведените от Матсушита Илектрик и няма да бъде подменена". Язък!

Коментар

Аз имам Н72 и сега е в alpha copy поради друг проблем, най-гадното е че ще ми държат телефон 15 работни дни което си е почти месец А иначе толкова хубави телефони

Коментар

Rigel написа:
          Аз имам Н72 и сега е в alpha copy поради друг проблем, най-гадното е че ще ми държат телефон 15 работни дни което си е почти месец А иначе толкова хубави телефони
          И мойта е N72. Добре че дойде вчера батерията, защото старата не можеше да издържа и ден а е само на 9 месеца... Изглежда вече във всички сфери на производството ще има такива "привиквания" и сервизни акции, като при новите автомобили

Коментар

Охооо затова ли аз тотално бях разочарован сле покупката на 1100. И най вече от батерия която едва изкарва два дни.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Nokia са велики. Проверете батериите си за дефекти!!!

Uneek написа:
              Та преди време в нета съвсем случайно намерих новината че Нокиа сменят 46 милиона дефектни батерии, от модела BL-5C вграждани в доста модели телефони. На този сайт http://batteryreplacement.nokia.com/...eplacement/en/ можете да проверите дали вашата батерия не е също дефектна, и Нокиа ще ви я смени безплатно. Вчера ми пристигна чисто новата батерия по DHL и съм много доволен . Чувствам се някак си по-европеец :D .Та ще се радвам ако темата помогне на някой колега, който ползва телефон с дефектна батерия и си я смени
              Как става смяната колега.Какви са действията.

Коментар

Похвално от страна на Нокия
                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

И на Български http://batteryreplacement.nokia.com/...acement/bg-BG/

Коментар

Product Advisory: Nokia BL-5C batteryYour battery is not among those manufactured by Matsushita between December 2005 and November 2006 and your battery will not be replaced.Thank you for checking your battery. Мойта батерийка е читава Найстина похвално за Нокия.
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Tornado написа:
                      Охооо затова ли аз тотално бях разочарован сле покупката на 1100. И най вече от батерия която едва изкарва два дни.
                      Аз взех един втора ръка за баба ми и при нея държи близо седмица! То това телефонче най-големия консуматор в него е светодиода! Иначе е нормално един голям производител да си държи на качеството и името. Доколкото си спомням и Dell подменя лаптопски батерии, който можеха да те изпържат! :D
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колеги, аз съм с Е50 и съм точно с такава батерия. Регистрирах се на сайта им преди 20 дни. Писаха че ще ми изпратят батерията с инструкции как да върна старата ... и от тогава ни вест, ни кост. Колега Uneek, при теб за колко време пристигна батерията?
                        Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Моята въпреки че е made in China - си била ОК според сайта на Нокия!Луда работа - батерията е ОК, а толкова скапани телефони правят че...

Коментар

kkp написа:
                            Колеги, аз съм с Е50 и съм точно с такава батерия. Регистрирах се на сайта им преди 20 дни. Писаха че ще ми изпратят батерията с инструкции как да върна старата ... и от тогава ни вест, ни кост. Колега Uneek, при теб за колко време пристигна батерията?
                            Ами там някъде - между 2 и 3 седмици мисля че чаках... Не знам с точност

Коментар

Жалко моята от самото начало е калпава ,но не е за смяна.

Коментар

Working...
                              X