Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново поскъпнаха горивата.
Collapse
X
-
donnna написа:важното е да караш с горива със стабилна цена... на газта не е мръднала от 99 стотинкиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз малко подведох брат ми, защото не бях видял, че бензина всъщност е поевтинял, но дизела скочи с над 10 стотинки (10-15 на места) от 11.09 и сега из цяла България е между 1.92 и 2.00 лева, а на 9-ти беше 1.81 по морето и към 1.88 в по-скъпите райони.Всъщност, аз заредих на 10.09 вечерта в Благоевград и като се обърнах на тръгване да видя колонката (че нещо малко ми се стори по датчика) 20лв - 10.70л. някъде и потеглих спокоен, ама след 100 метра се стреснах че са ми сипали А-95, а не дизел, и си викам дано издържи още 700 метра, че така и така трябваше да обърна и пак щях да минавам покрай нея, но като стигнах бензиностанцията 1.95 беше цената, а предния ден 1.82Попринцип има едни слухове, които не са само такива, че след нова година ще стане страшно от към цени на горивата и това сега е с цел лек по-лек преход, но и с нарастването на цената за барел петрол - много на лошо ще отидат нещата. Тогава се очаква с около 6-10 стотинки от по-висок акциз.Само не мога да си отговоря, какво се промени в произвотството на дизела, (акциза не е променен още) какво ли, но като закон е бил по-евтин от бензините, а сега вече гони А-98
Коментар
-
sev написа:няма такова нещообикновения дизел е под цената на А95SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:sev написа:няма такова нещообикновения дизел е под цената на А95
Коментар
-
sev написа:Nino написа:sev написа:няма такова нещообикновения дизел е под цената на А95VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар