Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново поскъпнаха горивата.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    За нафтата убуу или ничего!
    Искаш да кажеш, че нафтата е мъртвец ли
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

kkp написа:
      Искаш да кажеш, че нафтата е мъртвец ли
      С тези цени нас ще умъртви.Споровете ни "нафта или бензин" са бял кахър.Какво става в икономиката, транспорта и как това рефлектира върху цените на стоките, услугите, инфлацията не ми се мисли.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Исках малко да поразведря настроението и това беше в кръга на шегата. Иначе си прав.
        Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

За съжаление е така с горивата...поскъпнаха и по-евтини няма да станат.Беше то когато нафтата беше левче.
          N.Y. State of Mind

Коментар

donnna написа:
            важното е да караш с горива със стабилна цена... на газта не е мръднала от 99 стотинки
            ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШТ! Да не я урочасаш!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

пу, пу, пу да не хи е уруки....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Миналата година декември газта стигна 1,14 (тва е макса, на който съм зареждал). Оттогава е м/у 95ст. и 1лв. Най-евтино беше април мисля - 87-88 стотинки. Добре, че все още държи такива ниски цени и се надявам да не стане като с дизела...
                - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

Аз малко подведох брат ми, защото не бях видял, че бензина всъщност е поевтинял, но дизела скочи с над 10 стотинки (10-15 на места) от 11.09 и сега из цяла България е между 1.92 и 2.00 лева, а на 9-ти беше 1.81 по морето и към 1.88 в по-скъпите райони.Всъщност, аз заредих на 10.09 вечерта в Благоевград и като се обърнах на тръгване да видя колонката (че нещо малко ми се стори по датчика) 20лв - 10.70л. някъде и потеглих спокоен, ама след 100 метра се стреснах че са ми сипали А-95, а не дизел, и си викам дано издържи още 700 метра, че така и така трябваше да обърна и пак щях да минавам покрай нея, но като стигнах бензиностанцията 1.95 беше цената, а предния ден 1.82Попринцип има едни слухове, които не са само такива, че след нова година ще стане страшно от към цени на горивата и това сега е с цел лек по-лек преход, но и с нарастването на цената за барел петрол - много на лошо ще отидат нещата. Тогава се очаква с около 6-10 стотинки от по-висок акциз.Само не мога да си отговоря, какво се промени в произвотството на дизела, (акциза не е променен още) какво ли, но като закон е бил по-евтин от бензините, а сега вече гони А-98

Коментар

Alpina написа:
                    Само не мога да си отговоря, какво се промени в произвотството на дизела, (акциза не е променен още) какво ли, но като закон е бил по-евтин от бензините, а сега вече гони А-98
                    няма такова нещообикновения дизел е под цената на А95
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                      Очите още не ме лъжат Севич! С моите юнаци пихме кафе на ОМВ в понеделник следобяд, ачик си пишеше.... спринт дизел -1.97, премиум дизел- 2.11, бензин А95Н - 1.95, всичко това в лева за литър!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Днес на Лукойл от КН до София - навсякъде LPG - 0.99; А 95 - 1.90 и Дизел 1. 95.

Коментар

Аре са - винаги ще има черна борса на по 1.20 нафтата, вие от къде падате? Не познавате 1 шофер ли? Докато бъдем на тва дередже, така ще си е...не нафтата и бенза са скъпи, ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ!
                          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Nino написа:
                            sev написа:
                            Очите още не ме лъжат Севич! С моите юнаци пихме кафе на ОМВ в понеделник следобяд, ачик си пишеше.... спринт дизел -1.97, премиум дизел- 2.11, бензин А95Н - 1.95, всичко това в лева за литър!
                            явно в ОВМ е такамай и в Шел е същотоаз всеки ден съзерцавам табелите на ЛукОйл от терасата на офисаи там дизела е с около 5ст/литър по-евтин от 95хасега пак погледнахдизел 1,9795 - 1,91е на това му викам спекула

Коментар

sev написа:
                              Nino написа:
                              sev написа:
                              явно в ОВМ е такамай и в Шел е същотоаз всеки ден съзерцавам табелите на ЛукОйл от терасата на офисаи там дизела е с около 5ст/литър по-евтин от 95
                              Я погледни пак... Аз днес през 4 различни Лукойла минах и положението е - виж горния ми пост.

Коментар

nadq написа:
                                Докато бъдем на тва дередже, така ще си е...не нафтата и бенза са скъпи, ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ!
                                не самоакциза е висок

Коментар

Working...
                                X