Днес както си работя на компа установих ,че въпросния браузър ми използва 140 мб от рам паметта.Същото го констатирах на инсталирания ми сайдбар който показва CPU,DISK i MEM.Отварям таск менаджера да се убедя дали е така и същото положение.Затворих я и я пуснах наново.Стартира се и заемаше 36 мб от рам паметта и постепенно се покачва сега гледам е достигнала пак 71 мб.Не мога да разбера какво се натрупва какво става.Помагайте моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с "firefox"
Collapse
X
-
Мозилата, за разлика от Интернет Експлорър-а ,използва повече ресурси - по-голям процент от дейността на процесора и от рам паметта ... Аз също съм с мозила и въпреки това забавяне съм доста по-доволен от колкот Уиндоуската боза ИЕ ..ИЕ сейфа повечето картинки и соурсове на страниците и затова после ги зарежда по-лесно без да натоварва толкова компа ... Не ги разбирам много ,затова тъй го обяснявам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
-
Абсолютно нормално - изобщо не се учудвай. Има начин малко да оправиш нещата виж тук: http://www.lifehack.org/articles/tec...icks-ever.html но не очаквай кой знае какви подобрения. Така е с програмите с отворен код, въпреки че въобще не можеш да си сигурен колко памет гълта IE.
Коментар
-
TIP написа:При мене в момента ползва 197мб. 5-6 отворени таб-а и дребния джитка он-лайн игрички. Така, че май си е нормално.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар