Колеги,Знае ли някой къде мога да си направя от тези старовремските медальони със снимка. Отварят се и вътре керамична снимка.Ходих при златара дето ни прави сватбените халки, но ми каза 200 лева само за медальона и снимката сам да си я слагам. Като му казах, че снимката е керамична опули едни очи и каза сам да се оправям. Пък аз ми се ще да дам снимките на някой златар или фотограф и той да ми направи медальон.Търсих из нета и намерих една пловдивска фирма, която прави фотокерамика (повечето са за надгробни камъни, но тази споменават и медальони), но пък те само снимката ще ми направят. Пък и за снимката си мисля, че трябва някакъв пиниз - я да е в анфас, или да е чернобяла.Отделно ще трябва да търся златар дето да може да направи медальон по тази снимка.Та ако някой е чувал да се правят някъде такива медальони ще съм му много благодарен.Или пък ако има каталог със гравюри за външната страна на медальон.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медальон със снимка
Collapse
X
-
Едва ли ще намериш човек, който да направи и двете заедно.вариант 1 (препоръчителен) - намираш кой да направи керамиката и по нея златар прави медальона.подвариант - има художници, които рисуват емайл, портретът е рисуван и пак при златар.вариант 2 - купуваш медальон и после набутваш/напъхваш/натъпкваш снимката в него.Старинни медальони търси по антиквариатите.Цена от 200 лева може да се окаже ниска.Brava 1.6 16V, Бензин
Реклама
Collapse
Коментар