Заведох детето на градина за първи път
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Детска градина
Collapse
X
-
Явор Митев
Обърни внимание на буквите в червено...:Заглавието на темата - детска градина....Поста:Е хора закарах ДЕТЕТО на детска градина/ за първи път му е /още не са се обадили да си го вземемСигурно му харесва и не прави белище видим следобед как е...Иначе - колкото е луд, толкова и жив и здрав да ви е......
Коментар
-
Е нека се понаучи човека на правопис никога не е късно, човек се учи докато е жив, че даже и след това. Без зла умисъл мисля че е полезно да се поправяме един друг.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
tomazo написа:абе май е ставало нещо тука ама не може да се разбереSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
аааа да правописа на ключара е пословичен мене много ме радва ,ама сигурно му е трудно с клавиатурата илиучителката му по граматика му е била роднина ,или редовно е разбивал учителската стая с бележниците p.s.някой път трябва да копирам брат ми как пише ,а хем е студент 3-та година това за писане с ХИМИКАЛ става думафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: от днес започна изваждането
kluchar написа:от днес започна изваждането за градина една чанта за около 10 лв не е само 40 лв на месец незнам хора с заплата от 300 лв как е каратFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: от днес започна изваждането
kluchar написа:от днес започна изваждането за градина една чанта за около 10 лв не е само 40 лв на месец незнам хора с заплата от 300 лв как е каратSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Абе понася се, моята ’убавица и тя вчера тръгна пак на градина(3-та група), раничката и е още от преди 2 години и нямам намерение скоро да я сменям, едни нови пантофки за градината и е готова с екипировката. А 40-те лв.... е няма начин, щеш не щеш- даваш, ама като се замислиш пък 22 дена в месеца яде на закуска и обяд за тези пари+ гледането от "молядругарките" и игрите с другите деца- струва си, даже нищо не е.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар