Абе понася се, моята ’убавица и тя вчера тръгна пак на градина(3-та група), раничката и е още от преди 2 години и нямам намерение скоро да я сменям, едни нови пантофки за градината и е готова с екипировката. А 40-те лв.... е няма начин, щеш не щеш- даваш, ама като се замислиш пък 22 дена в месеца яде на закуска и обяд за тези пари+ гледането от "молядругарките" и игрите с другите деца- струва си, даже нищо не е.
Точно така е, и моя е вече 2-ра група. Поне с желание ходи - има много деца и се забавляват. Имат си даже и ДВД и той им носи филмчета да гледат всички ( нали татко му му е записал над 60 до сега )Иначе на мен винаги ми е малко притеснено като е на градина, ама и аз почнах да свиквам. Ама като трябва аз да го взимам и винаги е след 17,30 и знам че е останал последен - направо сърцето ми се свива докато отида...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
време му беше жената 3 години е в болнични и др сега трябва да ходи на работа сина миналата година не го взеха нямаше места нали преди продадоха градините Сега ще строят нови но късно
Сори момчета, аз отдавна минах този период, но ви съчуствам нашите управници наливат от пусто в празно и си пишат активи, ама какво да се прави такава ни е управията. И при нас е същото градината където на времето ходиха моите деца я продадоха и там правиха какво ли не, пасти, парцалки и т.н. а сега има зъболекари, зъботехници, пенсионерски клуб, а има и безработни детски учителки както и мн. деца без детска градина, ама няма кой да върне старата готова база.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
То какво ли не беше, отначало беше детска ясла. Ама май че занимаваме другите с габровски проблеми, защо не пишем за тях на мейлите си?
Коментар