Безкрайно учуден бях тези дни на Русалка, в компанията на Веско.Т, съпругата му и моята жена, когато видяхме в едно малко заливче да плуват морски змии около 40-50 см дълги. Единия екземпляр когото видя Руми, жената на Веско беше налапал до половината една малка рибка! За какво става дума, отровни ли са, отдавна ли са в нашето море?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Морски змии!
Collapse
X
-
Тези дни гледах по DISCOVERY един филм и в него се показваха такива, не помня за къде ставаше въпрос, та там казаха че има и отровни и неотровни като сухоземните, но е трудно да познаеш коя каква е, колкото до нашето море незнам за какви става дума.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Доста отдавна си ги имаме тия животинки тука По-принцип се срещат предимно покрай каменистите плажове. Неотровни са , но имайте предвид че ухапването им пак е болезнено и е възможно да ти се подуе ръката. Някои от отровните сухоземни змии също могат да плуват ако им се наложи , така че внимавайте.Хм , като се замисля видях едно симпатично сузуки малко след Дюни къмто 12 часа в неделя ...Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Толкав мъж от какво змийче се е уплашил! Нема страшно бре! Аз затова обичам северното крайбрежие на Черно море - от Балчик и нагоре - защото като се гмурне човек - има какво да види! А пък в Тюленово как бъка от такива водни зверчета...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Толкав мъж от какво змийче се е уплашил! Нема страшно бре! Аз затова обичам северното крайбрежие на Черно море - от Балчик и нагоре - защото като се гмурне човек - има какво да види! А пък в Тюленово как бъка от такива водни зверчета...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
И аз така като малък изпитвах голям страх от тия гадини,доста са ме плашили и доста безсънни нощи съм имал!Обаче за да преодолееш страха си трябва да се погрижиш за тях....Сега вече не ми пука, с кеф ги моряnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар