Как е настроението колеги - оптимисти ли сте!? Аз съм умерен песимист... Обаче и да паднем и да бием - работата е ясна! Салатата вече разнася аромати пред ТВ-то, сега отивам да токна и домашнярката, че то така само на салата кара ли се!? Единствената ми надежда е, че Стоичков не е треньор и Чичко Митко ако не помага - поне няма да им пречи на националите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Холандия-България...
Collapse
X
-
Явор Митев
...а аз цял следобед бях разстроен заради катастрофата на Кими.....добре, че всичко се оказа О.К....иначе за мача сме готови...
Коментар
-
Явор Митев
...аз пък съм оптимист, помните ли 94-та първият мач с Нигерия...ууууууууу...и изведнъж " уаууууу"....успех на момчетата и на дедо Пеня / май нещо високо се прицелих... /
Коментар
-
Re: Холандия-България...
kiro_of_the_day написа:Как е настроението колеги - оптимисти ли сте!? Аз съм умерен песимист... Обаче и да паднем и да бием - работата е ясна! Салатата вече разнася аромати пред ТВ-то, сега отивам да токна и домашнярката, че то така само на салата кара ли се!? Единствената ми надежда е, че Стоичков не е треньор и Чичко Митко ако не помага - поне няма да им пречи на националите...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Явор Митев
Tornado написа:При нас ще се гледа заедно с холандските ни колеги.Дали няма да стане беля.
Коментар
-
Авео написа:Tornado написа:При нас ще се гледа заедно с холандските ни колеги.Дали няма да стане беля.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар