Интересува ме какъв кодек пакет да инсталирам за да ми поддържа възможно най-много видове кодиранета DivX XviD ... за филми компресирани до размери от по 700МВ ... защото явно има стотици видове кодиране за да се омали филма смъкнат от DVD и за всеки различен филм ми се налага да инсталирам различен пакет. Едните тръгват докато съм с K-Lite, другите не тръгват докато не сложа ACE codec pack, а аз искам един, с който всичко да тръгва, защото ми се задръства компютъра от това постоянно редуване. Вие какво ползвате, че всичко да ви се възпроизвежда без проблем (а не да почва да търси кодек он-лайн и да не намира, или да дава грешка, че сте пробвали да отворите непознат формат) ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой кодек пакет за уйндоус е най-универсален
Collapse
X
-
Слагаш си gspot и гледаш кой кодек ти трябва. Инсталираш само него - така за норматив ще си инсталираш всички необходими кодеци. Важно е обаче като инсталваш ДивХ примерно и като те попита дали да декодва ХвиД - казваш му НЕ - демек чисти инсталации само и нещата ще се наредят. Преди тази процедура обаче махаш всички кодеци и пакети, че Гспот ще ти каже, че за ДивХ примерно имаш 5 кодека ... Има и вариант като нещо не тръгва да му посочиш да тръгва с друг кодек.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Никакви кодек пакове, аз ги инсталирам различните кодеци един по един. Винаги има някакъв проблем с кодек паковете - я троянче, я някой кодек не е е като хората, я после нещо Windows-а се омазва. Моята формула:1. DivX 3.202. DivX latest3. x264 (или H.264)4. AC3 Filter5. DivX G400 (за субтитрите)6. Frauhofer MPEG Layer-3 CodecНямам нещо което да не е тръгнало с тези неща, отделно че знам всичко което съм инсталирал и няма изненади.
Коментар
-
Аз пък инсталирах последната версия на GomPlayer http://www.gomplayer.com/download.html и в него има всички видове кодеци. Забравих за проблеми с филмите
Коментар
-
Acemegacodekpac Съм аз...и тва е няква версия от преди 2 години но вече примерно на някой по нови филмчета ми ги дава на квадратчета,тогава просто си ги пускам на друго плеярче - я влц-то или кмп тоя е нов и доста добър.Като цяло на бсп-то ми е тих звука ама някак си съм свикнал на него и затва през него все...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
spark написа:www.kmplayer.com и никакви кодеци||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
wwweb написа:На K-lite кой пакет си сложил?
Коментар
-
Преди време ползвах www.divxtotalpack.org В него има само най-необходимото. Доволен съм. След последната преинсталация на Win-a, обаче реших да я карам без кодек-пак. Ей така да видя какво ще стане. То пък взе, че ми хареса. В момента ползвам http://www.videolan.org/ или иначе казано VLC media player. Те такова животно просто нЕма. Плейва всякакво видео и аудио.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
k-lite 3.30 с Crystal Player Pro. Не съм виждал по-стабилен плеър от него, от K-lite не инсталирам Media Player Classic, не ми харесва хич. Ако плеъра е читав, няма проблеми с кодеците, това забелязвам. И да са най-новите естествено.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар