Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ви се отразява.........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как ви се отразява.........

Дъждовното време,намаляването на деня.толкова рано се стъмва .....не ви ли подтиска????.....

Никога не ме е подтискало, винаги имам чадър на задната кора. Само че винаги се притеснявам при дъжд, по улиците никой не може да кара като хората ...
    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Ох ами като съм вкъщи ми е супер готино. Чувствам уют. Иначе и аз искам по голямо лято ама ... ще видя кога ще се преместя
      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Хич не го обичам това дъждовно време! Мокро, кално, студено направо ужас
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

А и толкова е грозно на вън.....

Коментар

всяко време си има чар - просто трябва да го откриеш
            Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
            http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Е тогава идва време да правиш неща който в топлото и слънчево не се сещаш...вечер поне по 1 филм гледам докато при слънчевото само като на кино ходехме....а и кво ти пречи да се усамотиш с девойка и си прекарате добре под топлите завивки
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Има и "Развратни" в сайта ,а на морето не се усеща.....водата дава един простор и едни блъскащи се вълни при лошо време....толкова е романтично.......... :P

Коментар

Много ми е кофти и се чувствам леко подтиснат, а и когато вали имам чувството, че хората спират да могат да карат.
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

...като се замисля, че някоя сутрин мога да осъмна "под снега", ми става хубаво, ведро и спокойно, като погледна от прозореца и видя някви си облаци и мрачно време........има и по-лошо...

Коментар

При тия жеги мисля че е сьвсем нормално и "малко"дьждец!абе иде есен нормално е,а и много обичам да си карам в дьждовно време,капките тракат по тавана,вьтре в колата ми е едно уютно...ехх,отива си лятото.. :D
                      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Аз лично го мразя това време.Подтискаме и все ми се спи
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Аз също не го обичам, тогава нищо не ми се прави, много трудно човек би ме накарал да изляза някъде...
                          RIP Притежателка на горда Panda RIP
                          Bravo 1.2 16V

Коментар

Аз затова най обичам времето от края на март до Еньовден, защото тогава денят започва да намалява и на практика въпреки че започва лятото, идва началото на края. А и народът е казал - влезе ли месец с Р, трябва да чакаме май вече...
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                              Аз затова най обичам времето от края на март до Еньовден, защото тогава денят започва да намалява и на практика въпреки че започва лятото, идва началото на края. А и народът е казал - влезе ли месец с Р, трябва да чакаме май вече...
                              Нещо си в голема грешка че деня започва да намалява от март

Коментар

Working...
                              X