Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жалба :((

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямаше ли някой лев дадеш.
    Те такива и 0,50 ст. не заслужават, може и това и да са чакали...
    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
    FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

as_novo написа:
      Нямаше ли някой лев дадеш.
      Те такива и 0,50 ст. не заслужават, може и това и да са чакали...
      е че тия бяха 6 човека мен немаше да ми стигнат тия 100 лв. където имах в мен
      Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
      Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Абе браточка, никакъв акт не могат да ти направят, ходи бързо пускай жалбаи ги насоли. Ако съм разбрал правилно, ти си бил В ЗАВЕДЕНИЕТО.Нямат никакво право да ти пишат акт при положение, че не са те спрялит.е не са те видяли да се движиш с колата, може просто да си паркирал там, а при това положение определено не е нужно да си с документи. Изобщо не се куми, ами пиши жалба.Аз като си паркирам колата пред нас и отида да купя хляб примерно,да не си нося документи да го е.а
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Не мога да разбера мисленето на някой колеги. Абе момчето ясно си признава ,че е нарушило правилника и е спрял дето не трябва .Сега защо се мъчете да изкарате куките виновни??? Ами просто са си свършили работата . Единствено според потърпевшия са се държали нагло. Я си представи че някой паркира плътно зад теб и ти се наложи спешно да тръгнеш ще има да опсуваш орталъка и ако дойдат куки и му съставят акт ще се радваш и ще ги възхваляш.Евала на момчето че си признава че е нарушил.Ще отиде в КАТ ще повиси по гишетата ,ще си плати глобата и втори път ще прецени дали да наруши някъде правилника или да го спазва . Точно, ясно и кратко. Дай сега да го изкараме като Вальо Топлото че за нищо не е виновен, че тия милиони дето ги имал не са негови а само ги съхранявал. То както е тръгнала работата той ще осъди и държавата ,че го държала една година в затвора.Така че апела ми последно е :спазвайте правилата за движение и ще имата по малко ядове.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

И аз съм на мнението на trace - не когато не управляваш автомобила не си длъжен да си носиш документите!Колега коцев - по принцип си прав, но дефакто ние данъкоплатците плащаме заплатите на тези палячовци дето по цял ден се чудят как да се изгаврят с нас, имного се дразня като те гледат като нищожество и се държат с теб като с такова. И в този случай покаяние за сторенотоли? НЕ - жалби и съдилища е решението. Факт е, че повечето водачи не познават закона, но е факт, че и катаджиите не го познават.
            Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

аз не разбирам защо не си подписал акта? реално никога не са ми писали акт, но знам че е напълно безсмислено да не се подписва, нищо не печелиш т.е. подписваш си го, взимаш го и си действаш по-натам по реда.
              Audi 1.8S златен талон

Коментар

коцев написа:
                Не мога да разбера мисленето на някой колеги. Абе момчето ясно си признава ,че е нарушило правилника и е спрял дето не трябва .Сега защо се мъчете да изкарате куките виновни??? Ами просто са си свършили работата . Единствено според потърпевшия са се държали нагло. Я си представи че някой паркира плътно зад теб и ти се наложи спешно да тръгнеш ще има да опсуваш орталъка и ако дойдат куки и му съставят акт ще се радваш и ще ги възхваляш.Евала на момчето че си признава че е нарушил.Ще отиде в КАТ ще повиси по гишетата ,ще си плати глобата и втори път ще прецени дали да наруши някъде правилника или да го спазва . Точно, ясно и кратко. Дай сега да го изкараме като Вальо Топлото че за нищо не е виновен, че тия милиони дето ги имал не са негови а само ги съхранявал. То както е тръгнала работата той ще осъди и държавата ,че го държала една година в затвора.Така че апела ми последно е :спазвайте правилата за движение и ще имата по малко ядове.
                Съгласна съм само с факта, че трябва да се спазва правилника, но е факт, че точно "паралийте" го нарушават, известните (Максим), депутати и самите полицаи включително (на което неведнъж ) съм била свидетелка. Така че човека е прав да се ядосва и дано е успял да подаде жалба. Колкото до движението, миналата година бях в Ловеч за първи път, трябва да призная, че движението е много спокойно, хората си правят път, НО и няма коли :D , до като тук в София е пълно с Ловчанлии, Плевенчани и т.н., за това е и задръстването, за това са и нервите, ако си бяхме само ние и всеки да си стои на мястото нямаше да има безработица в малките градове, визирам Троян, един от двата града, който процъфтява и се развива :D П.С. Не искам да обидя никой, но на пренаселването се дължи всичко, едно е да караш кола в малък и спокоен град, друго е тук. :D, да не говорим, че повечето не знаят правилника и т.н.
                Следвай мечтите си))

Коментар

Така взех си акта днес и да ви кажа какво пише в него се пак с/у Закосвалня Лабрадор Управлява л.а. Фиат пунто със рег номер Вр 9936AP Без Регистрационен Талон и задължителна застраховка ГО за 2007-ма Глобата е 10 лв за Талон и 10 за ГО което мисля да обжалвам защото дефакто аз не съм Шофирал
                  Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                  Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

ikov_Vr написа:
                    Така взех си акта днес и да ви кажа какво пише в него се пак с/у Закосвалня Лабрадор Управлява л.а. Фиат пунто със рег номер Вр 9936AP Без Регистрационен Талон и задължителна застраховка ГО за 2007-ма Глобата е 10 лв за Талон и 10 за ГО което мисля да обжалвам защото дефакто аз не съм Шофирал
                    Точно там е иронията колега - глоби до 100 лева не се обжалват! Бай ти Ганя в парламента се е погрижил за всичко! Мотива за приемането на тази поправка навремето бешеда се разтовари съдебната система от дела! Ха сега кажете как да не ги псуваш и да не ги поздравиш с http://zazz.bg/play:938095df
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

до като тук в София е пълно с Ловчанлии, Плевенчани и т.н., за това е и задръстването, за това са и нервите, ако си бяхме само ние и всеки да си стои на мястото нямаше да има безработица в малките градове
                      По тази логика ще стигнем до "вън селяните от София".Само дето в София така наречените "кореняци" обитават гредореда по "Екзарх Йосиф" и "Будапеща" и са на изчезване.Всеки голям град по света се задъхва от коли и задръствания.Виж, ако върнем социализма, с жителствата и с простотиите и двайсет години да чакаме за Москвич от Мототехника, ще се изпразни града. То и държавата ще се изпразни.
                      Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Тая сутрин Красимир Костов от КАТ казва по БТВ ,че вчера понеже е имало дълги колони от автомобили прибиращи се в София не е станала никаква катастрофа .Не е станала защото е нямало възможност за бързо каране от разни дето се мислят ,че са над другите . Значи може да се кара нормално и в колона без рисково изпреварване. С една дума ,всичко може стига да има желание.В София сами си правите лудницата , като не ползвате градския транспорт /колкото и лош да е той/ и не ходите поне мъничко пеша ,ей тъй няколко километра ,за да се раздвижите снагите. :D Навремето като дойдох да уча в Ловеч 1959г хазаина ми беше на 85г и всеки божи ден изминаваше по няколко километра и ми казваше : Изкуствената машина иска покой и спиране , за да не се износва ,а естествената към която спадаме си изисква движение , движение и пак движение.Така ,че малко ги пооставете тия коли, а само в почивните дни ги карайте на излет или нещо друго .Хем по малко пари за бензин ,хем по благотворно за здравето . Тъй си мисля аз ,пък знам че 99% няма да ми удобрите препоръката.
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          ikov_Vr написа:
                          Точно там е иронията колега - глоби до 100 лева не се обжалват! Бай ти Ганя в парламента се е погрижил за всичко! Мотива за приемането на тази поправка навремето бешеда се разтовари съдебната система от дела! Ха сега кажете как да не ги псуваш и да не ги поздравиш с http://zazz.bg/play:938095df
                          Да обаче наказателно постановление може да се обжалва.

Коментар

peho написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            ikov_Vr написа:
                            Да обаче наказателно постановление може да се обжалва.
                            Ако глобата е до 100 лева - няма обжалване. Това е положението!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Какъв есмисъла за обжалване ,като закона е винаги на тяхна страна!?

Коментар

izida написа:
                                Какъв есмисъла за обжалване ,като закона е винаги на тяхна страна!?
                                Истина,истина...Елате в Пазаржик да видите патрулките къде спират... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 ,на забранени за целта места,на главната улица,ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ САНДВИЧИ ДА ХАПНАТА ,ЧЕ И ТЕ СА "ХОРА",те не спазват законите, а в същото време се правят, че защитават същите тези закони...нямам думи просто...
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X