Нямаше ли някой лев дадеш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жалба :((
Collapse
X
-
as_novo написа:Нямаше ли някой лев дадеш.Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Абе браточка, никакъв акт не могат да ти направят, ходи бързо пускай жалбаи ги насоли. Ако съм разбрал правилно, ти си бил В ЗАВЕДЕНИЕТО.Нямат никакво право да ти пишат акт при положение, че не са те спрялит.е не са те видяли да се движиш с колата, може просто да си паркирал там, а при това положение определено не е нужно да си с документи. Изобщо не се куми, ами пиши жалба.Аз като си паркирам колата пред нас и отида да купя хляб примерно,да не си нося документи да го е.аEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Не мога да разбера мисленето на някой колеги. Абе момчето ясно си признава ,че е нарушило правилника и е спрял дето не трябва .Сега защо се мъчете да изкарате куките виновни??? Ами просто са си свършили работата . Единствено според потърпевшия са се държали нагло. Я си представи че някой паркира плътно зад теб и ти се наложи спешно да тръгнеш ще има да опсуваш орталъка и ако дойдат куки и му съставят акт ще се радваш и ще ги възхваляш.Евала на момчето че си признава че е нарушил.Ще отиде в КАТ ще повиси по гишетата ,ще си плати глобата и втори път ще прецени дали да наруши някъде правилника или да го спазва . Точно, ясно и кратко. Дай сега да го изкараме като Вальо Топлото че за нищо не е виновен, че тия милиони дето ги имал не са негови а само ги съхранявал. То както е тръгнала работата той ще осъди и държавата ,че го държала една година в затвора.Така че апела ми последно е :спазвайте правилата за движение и ще имата по малко ядове.
Коментар
-
И аз съм на мнението на trace - не когато не управляваш автомобила не си длъжен да си носиш документите!Колега коцев - по принцип си прав, но дефакто ние данъкоплатците плащаме заплатите на тези палячовци дето по цял ден се чудят как да се изгаврят с нас, имного се дразня като те гледат като нищожество и се държат с теб като с такова. И в този случай покаяние за сторенотоли? НЕ - жалби и съдилища е решението. Факт е, че повечето водачи не познават закона, но е факт, че и катаджиите не го познават.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
коцев написа:Не мога да разбера мисленето на някой колеги. Абе момчето ясно си признава ,че е нарушило правилника и е спрял дето не трябва .Сега защо се мъчете да изкарате куките виновни??? Ами просто са си свършили работата . Единствено според потърпевшия са се държали нагло. Я си представи че някой паркира плътно зад теб и ти се наложи спешно да тръгнеш ще има да опсуваш орталъка и ако дойдат куки и му съставят акт ще се радваш и ще ги възхваляш.Евала на момчето че си признава че е нарушил.Ще отиде в КАТ ще повиси по гишетата ,ще си плати глобата и втори път ще прецени дали да наруши някъде правилника или да го спазва . Точно, ясно и кратко. Дай сега да го изкараме като Вальо Топлото че за нищо не е виновен, че тия милиони дето ги имал не са негови а само ги съхранявал. То както е тръгнала работата той ще осъди и държавата ,че го държала една година в затвора.Така че апела ми последно е :спазвайте правилата за движение и ще имата по малко ядове.Следвай мечтите си))
Коментар
-
Така взех си акта днес и да ви кажа какво пише в него се пак с/у Закосвалня Лабрадор Управлява л.а. Фиат пунто със рег номер Вр 9936AP Без Регистрационен Талон и задължителна застраховка ГО за 2007-ма Глобата е 10 лв за Талон и 10 за ГО което мисля да обжалвам защото дефакто аз не съм ШофиралFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
ikov_Vr написа:Така взех си акта днес и да ви кажа какво пише в него се пак с/у Закосвалня Лабрадор Управлява л.а. Фиат пунто със рег номер Вр 9936AP Без Регистрационен Талон и задължителна застраховка ГО за 2007-ма Глобата е 10 лв за Талон и 10 за ГО което мисля да обжалвам защото дефакто аз не съм ШофиралVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
до като тук в София е пълно с Ловчанлии, Плевенчани и т.н., за това е и задръстването, за това са и нервите, ако си бяхме само ние и всеки да си стои на мястото нямаше да има безработица в малките градовеBrava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
Тая сутрин Красимир Костов от КАТ казва по БТВ ,че вчера понеже е имало дълги колони от автомобили прибиращи се в София не е станала никаква катастрофа .Не е станала защото е нямало възможност за бързо каране от разни дето се мислят ,че са над другите . Значи може да се кара нормално и в колона без рисково изпреварване. С една дума ,всичко може стига да има желание.В София сами си правите лудницата , като не ползвате градския транспорт /колкото и лош да е той/ и не ходите поне мъничко пеша ,ей тъй няколко километра ,за да се раздвижите снагите. :D Навремето като дойдох да уча в Ловеч 1959г хазаина ми беше на 85г и всеки божи ден изминаваше по няколко километра и ми казваше : Изкуствената машина иска покой и спиране , за да не се износва ,а естествената към която спадаме си изисква движение , движение и пак движение.Така ,че малко ги пооставете тия коли, а само в почивните дни ги карайте на излет или нещо друго .Хем по малко пари за бензин ,хем по благотворно за здравето . Тъй си мисля аз ,пък знам че 99% няма да ми удобрите препоръката.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ikov_Vr написа:Така взех си акта днес и да ви кажа какво пише в него се пак с/у Закосвалня Лабрадор Управлява л.а. Фиат пунто със рег номер Вр 9936AP Без Регистрационен Талон и задължителна застраховка ГО за 2007-ма Глобата е 10 лв за Талон и 10 за ГО което мисля да обжалвам защото дефакто аз не съм Шофирал
Коментар
-
peho написа:kiro_of_the_day написа:ikov_Vr написа:Така взех си акта днес и да ви кажа какво пише в него се пак с/у Закосвалня Лабрадор Управлява л.а. Фиат пунто със рег номер Вр 9936AP Без Регистрационен Талон и задължителна застраховка ГО за 2007-ма Глобата е 10 лв за Талон и 10 за ГО което мисля да обжалвам защото дефакто аз не съм ШофиралVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
izida написа:Какъв есмисъла за обжалване ,като закона е винаги на тяхна страна!?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар