Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хобита - Сноубординг и първи стъпки в него

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз затова ходя винаги сам и си купувам точно това от което имам нужда
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Колеги ето тази дъска си купих надявам се да не съм се прецакал. Кажете си мението и къде може да се мине с една вакса, че има малко захабени части.http://www.snimka.bg/album.php?album...&photo=1Ето я така с автоматите още от предишния собственик са снимките, но се добива представа каква е горе долу. Иначе е българска, чепеларка, но се надявам да е достатъчно мека и да ми "ляга" точно.
      Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
      Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Дъската е нова няма какво да и се прави, не се притеснявай.
        Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

айде стягайте се ,че аз вече 2 пъти карах ски
          фиатче Браво 2.0

Коментар

И ние с колегата PuntoSX утре ще се отбележим на Узана, че по-близко!

Коментар

Някой може ли да ми каже кога е ски борсата в София и къде точно се провежда?

Коментар

Mindzu написа:
                Някой може ли да ми каже кога е ски борсата в София и къде точно се провежда?
                Аз знам за тази на стадион Васил Левски. Обикновено събота и неделя и пълно със стоки има от всичко-от дъски и ски до ръкавици и шалове. Намира се точно преди да стигнеш стадиона в посока Орлов мост откъм "България", вдясно. Иначе за друга борса не съм чувал. Ако си търсиш ски например или обувки може да посетиш някой от интернет форумите общо взето продават се много неща на добри цени, някои дори и нови. Аз си взех почти всичко за сноубординга така. Успех.

Коментар

Научи ли се да караш?Аз цял сезон се пребивах като куче. Все още си ора кат булдозер.Проблема при мен май си беше че се пробвам на адски писти още в началото.Освен това адски много време изгубих в опити да тръгна на труден влек.Сега ми се ще да си взема яке, щото миналата зима взех едно набързо за малко пари, и сега ми се струва адски тежко...което си е истина отвсякъде.Иначе то ме спаси от яки контузии. Някакви идеи?
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз карам от мноооого години. Но старите ски и обувки вече не стават и е време за подмяна. Иначе гледах в http://www.xtdev.com/ski, но на живо да се видят е къде къде по-добре. Аз карам с яке на Диел и съм много доволна от него. Леко е и е адски удобно.

Коментар

екипировката е много важна ,аз вече карах на Банско ,като за ноември месец беше добре с тая разлика ,че си карам ски де
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Здравейте колеги!В този ред на мисли на някой не му ли трябва нова каска? Колегата GTipo прояви интерес за кратко, ама...
                        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Forsaken написа:
                          Здравейте колеги!В този ред на мисли на някой не му ли трябва нова каска? Колегата GTipo прояви интерес за кратко, ама...
                          Дай малко инфо каква каска точно? Ако искаш пиши едно ЛС за цена и т.н. и ако имаш снимки прати на пощата. Да не обременяваме темата с продажби все пак. "А в този ред на мисли" на Витоша става ли за каране вече? Мисля да се записвам на сноуборд училище, за да сме повече наброй неопитните и да си караме заедно. Защото не познавам почти никакви сноубордисти и все пак всеки отива горе, за да кара, а не да се мъчи да учи другите. Ако имате идеи и впечатления за борд у-ще споделяйте.

Коментар

на витоша не става още ,хем няма сняг хем не работят съоръженията :D иначе колкото за едното спускане става .За сноуборда не знам ,но си иска ДУПЕ ,карал съм но лично не ми харесва ,сигурно вече съм стар Курсове има ама трябва да питащ на Алеко
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                            X