Значи ето го как изглежда якето и какви характеристики има: http://dielsport.bg/main.php?file=mo...30388&col=13А ето и грейката: http://dielsport.bg/main.php?categor...94Цените са по-други в самият магазин де. Но се чудя дали като са БГ няма да имам проблеми с тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Сноубординг и първи стъпки в него
Collapse
X
-
Колеги отдавна не съм поствал по тази тема, но напрактика нямаше нищо ново. Сега след като наваля малко сняг и взех пари веднага се разтърсих за дъска. Това е последното нещо, което остава, за да допълни екипировката ми за сезона. Предлагат ми дъска 2ра ръка за 150лв. с малки забележки от рода на надрано. Не била от най-меките, но не е и твърда. На австрийска фирма. Доколкото разбрах тази фирма била представителство на HEAD, но просто за Словения и Чехия, ако не се лъжа, се продава под друго име, а именно това немското. Човекът каза, че ако имам проблеми няма да е проблем от негова страна да я замени като например, ако стане разлепване или нещо друго, разбира се за счупване на дъската не носи отговорност. И доколкото разбрах също така внася дъски и има богат асортимент от модели и рамери.Та аз сам не смея да купувам дъска по простата причина, че нищо не разбирам и се опасявам да не ме излъжат. Та ако някой може да помогне по някакъв начин ще съм му много благодарен. Друго да попитам сезона на Витоша открит ли е вече? Работи ли нещо въобще? Малко инфо за цените, ако някой има-карти, влекове, писти, хижи... Има ли шанс да се запази стая в хижа Алеко сега за новата година или всичко ще е заето вече? Какво ви е мнението за Планинец и има ли някоя хубава хижа по-близичко до пистите освен Алеко, която да си заслужава?Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Пожелавам ти не забравими моменти в този толкова скучен спорт. Относно Алеко там си требва два метра сняг за да става за каране, самата хижа мисля нихт арбайтен и то от сто години или по-точно хотела ако бъркам ме поправете, хижата е много зле Link за планинец като махнеме механата всичко друго е мизерия, студ и гадна храна, да не говорим на к’во разстояние е от пистите все пак малинажа от давна не става за каране.Ако искаш да се учиш по добре пали Фиатката всеки ден и не се занимавай с разни хижи пребити, другия вариянт е да се поглезиш на арните курорти, ама нали знаеш спане 30лв. карта 40 лв. пиене 50лв. некоя сгодна женица (цена по договаряне) и то идва майка си и баща си.Иначе убаво е да се лъзгаш тъй че успех и без травми.
Коментар
-
Mindzu написа:Ако организирате нещо за ски или сноуборд, а дори и шейна аз съм с вас. А ако случайно някой продава ски, нека каже.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
tomazo написа:Mindzu написа:Ако организирате нещо за ски или сноуборд, а дори и шейна аз съм с вас. А ако случайно някой продава ски, нека каже.
Коментар
-
Колеги да попитам нещо.Съветват ме по-добре да се запиша на сноуборд у-ще за по-лесно, бързо и безболезнено, а не да се уча с някого да карам или пък абсолютно сам. "Освен ако не е някой супер добър в този спорт". Аз познавам само хора, които си карат, не знам колко добре, но не знам и дали ще имат време да седят и да ме учат мене. Та ако според вас също е по-добре да се запиша на сноуборд у-ще казвайте. И ако можете да предложите някое по възможност с по-малки разходи, защото вече съм на червено.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:Колеги да попитам нещо.Съветват ме по-добре да се запиша на сноуборд у-ще за по-лесно, бързо и безболезнено, а не да се уча с някого да карам или пък абсолютно сам. "Освен ако не е някой супер добър в този спорт". Аз познавам само хора, които си карат, не знам колко добре, но не знам и дали ще имат време да седят и да ме учат мене. Та ако според вас също е по-добре да се запиша на сноуборд у-ще казвайте. И ако можете да предложите някое по възможност с по-малки разходи, защото вече съм на червено.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар