Колеги искам да попитам дали някой случайно от клуба не се занимава със зимни спортове и по-точно със сноуборд?! Искам от тази година да си взема екипировка (естествено втора ръка или, ако се намери нещо наевтино първа или съвсем малко ползвано) и да започна и аз да карам. Досега не съм карал даже и ски и най-вероятно ще ми е трудно в началото. Та исках да ви попитам за мнение и ако някой знае откъде мога да си намеря екипировка и евентуално някакво сноуборд училище... Знам за сезонния пазар при стадион Васил Левски и че евентуално може да се намери по-наевтино нещо. Ако може да ми дадете съвет ще съм благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хобита - Сноубординг и първи стъпки в него
Collapse
X
-
късно се сетихте ! то това се прави юни месец ! Вече почнаха да зареждат с новата стока ,а цените са ...не е късно да проверите магазина на Росиньол на бул.Черни Връх (за екипировка ) ръкавици има със сигурност и няколко модела грейки ,които са на -50% намалени !! Аз лично не съветвам никой да си купува в-ра ръка екипировка ,айде за ските или борда може ,особено ако ще се учите .но най добре е да си взимате под наем в началото !!!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Alex_kk написа:Ами хайде, колеги! Ако има и някой, който да ни помогне с екипировката и евентуално сноуборд училище..... Ако не сами ще се учим. Дано да не е болезнено само и да прекараме сезона в Пироговфиатче Браво 2.0
Коментар
-
еххх аз пък работех в SLS и можеше да се уреди нещо иначе аз миналата зима започнах...трябва да ви кажа, че ако не се предадете след злобните падания (друг е въпроса че аз съм откачен ) ще се зарибите жестоко манията е голяма :D ските не ми харесаха, обаче сега си имам дъсчица и всичко около нея ще се организира нещо няма как Основните ми съвети, са да не се впускате в скъпо пазаруване, защото първо няма смисъл за начинаещДруго много важно нещо, кажете си че сте начинаещ и поискайте съответната дъска, която трябва да е мека, в противен случай става опасно!!!Не се оставяйте да ви баламосват, като ви разправят за воден стълб и тн що се отнася до долнището и якето... 10 - 15 000 воден стълб е абс достатъчен, като се има предвид че яко падане ви чака Питайте нещо повече ако ви интересуваУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Аз продавам екипировка понеже сноуборда не е моя спорт и имам проблеми с краката. Ето го комплкета, някой ако е заинтересован да пише.Борда е 151см., каран 2 сезона.Автоматите са Elan, карани 1 сезон размер М.Обувките са Vans Hi-standard на 3 карания, размер 40.5 или 26см.Маската е Carrera на 3 карания.Каската е китайска карана само веднъж, размер М.Снимки: http://gti.data.bg/snowboard/Цената на всичко е 450лв. предпочитам да ги продам комплект.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
Колеги, а къде в София има магазин на Росиньол? А освен СЛС и Росиньол са ми казвали за някакъв TCM или нещо подобно, където не били много скъпи нещата. Да е чувал някой за такова нещо?А за Метро знам :D . Точно предишния ден бях видял жестоки якета и грейки и на следващия, рано сутринта при това, вече ги нямаше. Бяха сложили летни панталонки и бански Попитах служителките и те казаха:еми да имаше, ама вече сме на летни стоки зимата мина........ И останах аз без яке и грейка.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Само в СЛС .Не прави компромиси с екипировката що се отнася до Якето ,грейката и ръкавиците ! брат ми така се стисна за 150 лева и си купие грейка на Диел ,която сега пропуска вода вече Особено щом си начинаещ ,се приготви за милион падания и търкаляния по снега !!! Екипировката е много важна и ще ти помогне да не се и откажеш рабо рано ,след болката ще разбереш какъв е кефа p.s. лошото е че сега всичко е новата колекция и наистина са скъпи !!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Аз карам ски (някой ден ще се прежаля и на сноуборд)може зимата да пренесем сбирката на форума на Витоша Който не иска да кара, ще пие коняк в хижата.офф: А който иска, продават се стари ски с автомати на промоция,цена 30лв.http://store2.data.bg/trace/ski%202a.JPGEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Колеги, а я кажете нещо пове за самите автомати. Меки, твърди, кой са за начинаещи, какви са разликите, когато караш с едните и с другите, има ли значение от раззмера на обувката или се напасват???????? А за самите дъски, знам че се мери от брадичката надолу аз мисля, че ще ми трябва дъска около 160см (понеже съм 186см) или просто грешно смятам. А като се ровя по разни сайтове забелязвам, че са масово около 150-160см, но не и повече. Това значи ли, че двуметровите хора не трябва да карат??? А ако се вземе по-къса дъска от необходимото (да кажем с разлика до 5см) ще има ли някакви проблеми или не? А точно някой знае ли къде се намира СЛС магазина на Черни връх?Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар