За затъмняване на джамовте мога да ти дам тел.Ако искаш се обади и питай колко ще ти вземе.но няма да е 150 със сигурност.Ако се разберете може да дойде до вас.GSM-0878275884
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подобрения към голфарския вид
Collapse
X
-
Освен с фотошопа, стъклата се потъмняват най-добре с метализиране ("опушване"). Фолио-молио е майтап работа. Правят ги и преливащо. Най-важното е, че през тях се вижда кристално ясно отвътре навън. Единствените ограничения са, че правилника разрешава само задните странични стъкла.no pain no pain
Коментар
-
AlBundy написа:Освен с фотошопа, стъклата се потъмняват най-добре с метализиране ("опушване"). Фолио-молио е майтап работа. Правят ги и преливащо. Най-важното е, че през тях се вижда кристално ясно отвътре навън. Единствените ограничения са, че правилника разрешава само задните странични стъкла.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:ми като не те биша с Photoshopaex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
AlBundy написа:Освен с фотошопа, стъклата се потъмняват най-добре с метализиране ("опушване"). Фолио-молио е майтап работа. Правят ги и преливащо. Най-важното е, че през тях се вижда кристално ясно отвътре навън. Единствените ограничения са, че правилника разрешава само задните странични стъкла.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Anaboliy написа:Ама леле... какши убиди само.... Потресен съм няма да коментирам....ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Относно "опушването": За съжаление не знам вече къде правят. Последно си правих във Варна до гробищата някъде беше преди 15 години. Колата още я търкалят из Пловдив и не са мръднали стъклата. Само дето предните - преливащите, лично избърсах със слаб разтвор на солна киселина, когато излезе поправката в закона. Ако някой разбере нещо - интересува ме и менno pain no pain
Коментар
-
Бързо търсене в гугъл показа този резултат:http://www.dilex2007.com/Ето и какво са писали в audi форума - http://audibg.com/index.php?showtopic=10179&mode=linear||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
zarcov написа:Мился да ги затъмня на 50% всички ми казват че е малко, а gamma не съм чувал за 15! Брат ми е манияк на тема Photoshop и е много добър. Днес говорих с един човек за фолио, защото искам да е хубава не аз да си го слагам и като ми каза 150 лева за 2 прозореца. Викам ооо аз толкова пари не мога да дам и за сега ще си стой така. Само да кажа че махнах и надписите отзад сега няма нищо. Цялата ще стане черна и скоро ако намеря джанти ще ги боядисам и те ще са черни!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар