Ето още нещо което пипнах по мойта колица че наистина да заприлича на ГОЛФ! Поне някои хора смятат така!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подобрения към голфарския вид
Collapse
X
-
Е добре ремонт ... ламарини се правят ... а ако някой пострада? И него ли ще ремонтираш? Ами ако е дете? С всичко друго - правете каквото искате, но със сигурността на вас самите и околните - те това вече не е правилно. Случвало ми се е да карам след такъв със затъмнени стопове - повярвай ми едвам видях че светват. И повярвай ми някой дето е по-зле с очите хич няма и да види.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:Е добре ремонт ... ламарини се правят ... а ако някой пострада? И него ли ще ремонтираш? Ами ако е дете? С всичко друго - правете каквото искате, но със сигурността на вас самите и околните - те това вече не е правилно. Случвало ми се е да карам след такъв със затъмнени стопове - повярвай ми едвам видях че светват. И повярвай ми някой дето е по-зле с очите хич няма и да види.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Значи спрея не знам каква марка от бриколаж го взех. И принципно трябва да е лъскав, а той наистина стои малко матиран. Все пак сам съм си го правил и ми е за първи път. Трябва да го пръсна с някакъв лак или може би още някой слой с спрея, но се притеснявам да не стане найстина много тъмно. Но както Mescalin казва важното е на теб да ти харесва, а на мен ми харесва>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар