Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подобрения към голфарския вид

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

johnfound написа:
    Ако ми се случи (дано да не де) да ударя някой отзад и е с затъмнени стопове или изгоряла крушка - от 9 кладенеца вода ще пренеса, но няма да ме изкарат виновен.
    така си мислиш .те от удара не му святат крушките !! Щом Блъскаш отзад си виновен !Преди години ,един с опел ,ме удари 2 пъти отзад в рамките на 5 минути ,на кръстовището на старата кула и вторият път ми нищо ама викам ти или си пил или си луд ,ако не дадеш една згорафка викаме Кат
    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
      Щом Блъскаш отзад си виновен !
      Разводняваме темата, но все пак - такова нещо в правилника няма. Просто при анализ на обстановката в повечето случаи наистина е виновен този който е отзад - заради това че е длъжен да спазва дистанция. Обаче има и положение, че този отпред е длъжен да спира плавно, освен в извънреден случай при опасност. Този отпред също трябва да има изправни светлини, или да подава сигнал с ръка. Ако нищо от това не е изпълнено - тоест светлините му са неизправни и не е дал сигнал с ръка, задният водач, дори и спазвайки разумна дистанция, може да не успее да спре. А дали светлините са повредени от удара, или са си били повредени преди това може да се установи лесно, дори и стоповете да са счупени - за това си има експерти.
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

Е верно много разводнихте темата. Важното е че съм го направил и това е. и актове да ми пишат това е!
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ето още някоя снимчица
          Прикачени файлове
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

и тази
            Прикачени файлове
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Сега е наред задния прозорец да затъмниш. Ама много леко - 15% примерно
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Mоже да пробваш и с PhotoShop
                Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Мился да ги затъмня на 50% всички ми казват че е малко, а gamma не съм чувал за 15! Брат ми е манияк на тема Photoshop и е много добър. Днес говорих с един човек за фолио, защото искам да е хубава не аз да си го слагам и като ми каза 150 лева за 2 прозореца. Викам ооо аз толкова пари не мога да дам и за сега ще си стой така. Само да кажа че махнах и надписите отзад сега няма нищо. Цялата ще стане черна и скоро ако намеря джанти ще ги боядисам и те ще са черни!
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

zarcov написа:
                      Мился да ги затъмня на 50% всички ми казват че е малко, а gamma не съм чувал за 15! Брат ми е манияк на тема Photoshop и е много добър. Днес говорих с един човек за фолио, защото искам да е хубава не аз да си го слагам и като ми каза 150 лева за 2 прозореца. Викам ооо аз толкова пари не мога да дам и за сега ще си стой така. Само да кажа че махнах и надписите отзад сега няма нищо. Цялата ще стане черна и скоро ако намеря джанти ще ги боядисам и те ще са черни!
                      Е с черните джанти вече ще я осереш
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

zarcov написа:
                        ... а gamma не съм чувал за 15!...
                        Оня ден случайно минах покрай един майстор и реших да го питам. Той ми каза, че на хубавото фолио нюансите (или там както му се вика) били шест: 15%, 30%, 50%, 65%, 85% и 100%. Хареса ми най-бледото
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Еми не знам може и да си прав. Иначе аз знам че са 25, 50, 75 и 100% . Предполагам майстора е в Бургас?
                          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
                            ... Цялата ще стане черна и скоро ако намеря джанти ще ги боядисам и те ще са черни!
                            А защо не си купи черна кола, щеше да ти бъде по-лесно Никога не съм смятал и не вярвам, че на италянска кола има какво да се пипа повече от това, което излиза от завода Да ме извинят хората, които потъмняват стъкла, фарове, стопове, слагат се решетки на броните, хриле на капаците и т.н. Явно съм по-старомоден и си падам само по марков тунинг - ABARTH
                            http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                            Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                            FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                            FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
                              zarcov написа:
                              ... Цялата ще стане черна и скоро ако намеря джанти ще ги боядисам и те ще са черни!
                              А защо не си купи черна кола, щеше да ти бъде по-лесно Никога не съм смятал и не вярвам, че на италянска кола има какво да се пипа повече от това, което излиза от завода Да ме извинят хората, които потъмняват стъкла, фарове, стопове, слагат се решетки на броните, хриле на капаците и т.н. Явно съм по-старомоден и си падам само по марков тунинг - ABARTH
                              Ехеее и аз искам ABARTH ама няма Не си ме разбрал няма да боядисвам цялата кола а ще затъмня стъклата и ще видя дали ми отиват черни джанти и ако да мисля да сложа!
                              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Така виждам аз пунтото ти,максимално изчистено,без лайсни на броните и на вратите,максимално ниско с тъмни джамове 50% примерно,с изчистени емблеми и дръжки на врати
                                Прикачени файлове
                                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...