Абе не знам, ама един мой приятел как се е изложил.Та негов познат с яко кинти го кани някъде да купонясват здраво,той плаща всичко. Хубаво ама моя човек така се нагроздил, че почналда си говори с жена му, и то не какво да е, ами да го топи оня с коя й билизневерил. Естествено заформил се як скандал, няшия човек в бездарен опит да замаже положението почва да топи жената - "абе аз те видях оня ден с еди-кой си". Абе смех, ама оттогава гледам да не излизам с него като е пил, че не знам откъде ще ми дойде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не точно женска тема
Collapse
X
-
Клюкари смe,но не такива адски клюкари като жените,тези които смятат,че сме по голeми клюкари от жените,значи не познават достатъчно добре жените и не знаят всъщност за какво става на въпросex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз също не обичам да коментирам някой но се е случвало!Там където работя още като почнах ми направи впечатление как всеки коментра другия, това никак не ми харесва.Каквото и да чуя не го споделям за да не стават сакътлъциСлед два месеца стаж чух коментари и за мен от страничен човек който е мой съсед и рабоше там!Е не ми стана приятно ама за това имат хората уста и очи да гледат и да коментират!И все пак малко или много всеки е коментирал някого било с добро или лошо!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ами не мога да кажа че не клюкарствам(коментирам е по точно ) обаче в разумните граници пр знаеш ли кой се е треснал и нещо от тоя сорт,а за жените ее те за друго говорят ли си освен за клюки? типичен пример са ми едни съседки в двор с една пейка се събират 15 жени и почват да обсъждат всеки който мине покрай дворасамо пропуснах да кажа че са около 30-40 години не пенсионерки :D
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар