Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не точно женска тема

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе не знам, ама един мой приятел как се е изложил.Та негов познат с яко кинти го кани някъде да купонясват здраво,той плаща всичко. Хубаво ама моя човек така се нагроздил, че почналда си говори с жена му, и то не какво да е, ами да го топи оня с коя й билизневерил. Естествено заформил се як скандал, няшия човек в бездарен опит да замаже положението почва да топи жената - "абе аз те видях оня ден с еди-кой си". Абе смех, ама оттогава гледам да не излизам с него като е пил, че не знам откъде ще ми дойде.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Клюкари смe,но не такива адски клюкари като жените,тези които смятат,че сме по голeми клюкари от жените,значи не познават достатъчно добре жените и не знаят всъщност за какво става на въпрос
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз имам двама познати мъже, които казват, че са просто любопитни, а не клюкари... От тях научавам за всичко станало по квартала
        RIP Притежателка на горда Panda RIP
        Bravo 1.2 16V

Коментар

Аз също не обичам да коментирам някой но се е случвало!Там където работя още като почнах ми направи впечатление как всеки коментра другия, това никак не ми харесва.Каквото и да чуя не го споделям за да не стават сакътлъциСлед два месеца стаж чух коментари и за мен от страничен човек който е мой съсед и рабоше там!Е не ми стана приятно ама за това имат хората уста и очи да гледат и да коментират!И все пак малко или много всеки е коментирал някого било с добро или лошо!
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Ами не мога да кажа че не клюкарствам(коментирам е по точно ) обаче в разумните граници пр знаеш ли кой се е треснал и нещо от тоя сорт,а за жените ее те за друго говорят ли си освен за клюки? типичен пример са ми едни съседки в двор с една пейка се събират 15 жени и почват да обсъждат всеки който мине покрай двора само пропуснах да кажа че са около 30-40 години не пенсионерки :D
            Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
            Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Хайде признавайте си...... :P

Коментар

Лелелеле една жена не накара да си кажем всичко. Предлагам повече никой да не си признава че не се знае жените от каде гледат
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Не всичко само за клюкарстването....

Коментар

То как сме тръгнали всичко ще си кажем. :P
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Съмнявам сеТи клюкарка ли си?

Коментар

Клюкар-ка НЕ. Просто обичам да знам всичко :D
                        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Значи си любознателен.... :P

Коментар

Може и така да се каже. Въпрос на гледан точка. Обичам да знам какво става с хората около мен.
                            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Абе и ти си една клюкарка ама те изнудих да го признаеш!!!!! :P

Коментар

То, че мъжете са по-големи клюкарки от жените- спор няма, ама проблема е, че напоследък нещо и големи интриганти взеха да стават...
                                Един за всички, всички за мен

Коментар

Working...
                                X