Колеги, знам че доста хора се рекламираха тука кой какви заастраховки прави, но искам да ми препоръчате при кого да направя едно каско на баракудата, че се качваме в планината и ще оставим колата там пред една хижа....и искам да съм спокоен. Така че моля за съвет.1. Къде да направя каско на колата? (100 % няма да е в Армеец, щото яко изработиха брат ми, така че някой други...)2. Искам и за нас да направя една застаховка, така че и една застраховка живот..или не знам как се води?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каско във Варна, при кой?
Collapse
X
-
Каско във Варна, при кой?
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
От Армеец имам много добри впечатления. Един приятел се беше сбутал с един. Пътната помощ ме беше изпреварила. Откарах го само да подпише за 5мин документите и след седмица колата беше не узнаваема, абсолютно нищо не личеше, беше измита отвън и отвътре, даже бяха сменили маслото, при положение, че беше само за калник и броня. Колата беше Rover 75. Колата беше с варненска регистрация и какското е от варненския филиал.
-
Някакви впечатления от Витоша....?май към тях ще е каското. Казвайте преди да е станало късно ?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ами брат ми ме урежда при някакъв вътешен човек дето нямало да пишем всички щетита ми казаха че най добре било във Витоша. Някой имал ли е вземане даване с тях?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:ами брат ми ме урежда при някакъв вътешен човек дето нямало да пишем всички щетита ми казаха че най добре било във Витоша. Някой имал ли е вземане даване с тях?_______
146 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар