Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смятате ли че??????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смятате ли че??????

Продавач-консултантите в магазините за авточасти трябва да са по компетентни?много ме хваща яд когато отида за някой чарк и те ми набудат за друг модел......Така преди години сменях гарнитура на картер и се връщах 4 пъти в магазина да я сменям,защото фабричноУно 45 файер е без такава?И това не е единствен случай.Имам чуството че нарочно го правят....все пакползват каталози???Случвало ли ви се е?

Не само, че са некомпетентни, и гледат как да те излъжат, а и винаги зяпат с едни мазни гадни погледи все едно виждат жена за пръв път
    http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
      Не само, че са некомпетентни, и гледат как да те излъжат, а и винаги зяпат с едни мазни гадни погледи все едно виждат жена за пръв път
      Еле вас жените пък как ви къпят, не е истина...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Имам чуството че нарочно ми дават други части за да се върна отново.Трябва да имат поне техническо образованиеи да разбират малко повече от автомобили Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Като видят жена и . Затова най-хитро е да пращаш мъже да купуват части и да карат колата в сервиз.
          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Търсех си задна чистачка за пунтото. Влязох в един магазин и питам за пера за чистачки .... Питат ме защо са ми пера имали хубави чистачки BOSCH ... обяснявам че ми трябва само перо защото задната чистачка на практика не е стандартна. Позамислиха се и ми предложиха: "Тука имаме една останала чистачка .... ааа ... перо де .... пак е BOSCH и може да стане ... ако е по-дълго можело да се отреже" Погледнах я и си казах: "Защо не" ... докато не ми казаха цената - 33.00 лв.Кога търговците ще се научат че трябва да разберат от какво има нужда клиента и да се опитат да му го предложат, доставят или намерят адекватен заместител, а не да се мъчат да пробутат това което имат на слад в момента.
            FIAT Punto 55 S
            FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

За сега нямам проблеми с майстора и е много читав,ам с тия магазини пълна скръб Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Blue написа:
                Като видят жена и . Затова най-хитро е да пращаш мъже да купуват части и да карат колата в сервиз.
                Мене немогат лесно да ме излъжат, но ако не съм наясно винаги се обръщам към мъжете!

Коментар

Като стана дума... да Ви припомня тази истария: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=8874дано имате чувство за хумор де...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ха-ха,това ми хареса много :D

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Като стана дума... да Ви припомня тази истария: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=8874дано имате чувство за хумор де...
                      Беше ми много забавно докото го четях:D

Коментар

Не просто по компетентни ами и дори да преминават някакви курсове за обучение за работа с програмите за търсене на части по оригинален номер.Тук във форума мисля бяха пробутали гарнитура за капака на клапаните вместо за 1,9 ТД бяха му продали за 2,4 ТД.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Обикновенно аз си купувам чарка преди да отида при майстора,а не след като колата е разкекерена..

Коментар

g0g40 написа:
                            Търсех си задна чистачка за пунтото. Влязох в един магазин и питам за пера за чистачки .... Питат ме защо са ми пера имали хубави чистачки BOSCH ... обяснявам че ми трябва само перо защото задната чистачка на практика не е стандартна. Позамислиха се и ми предложиха: "Тука имаме една останала чистачка .... ааа ... перо де .... пак е BOSCH и може да стане ... ако е по-дълго можело да се отреже" Погледнах я и си казах: "Защо не" ... докато не ми казаха цената - 33.00 лв.Кога търговците ще се научат че трябва да разберат от какво има нужда клиента и да се опитат да му го предложат, доставят или намерят адекватен заместител, а не да се мъчат да пробутат това което имат на слад в момента.
                            Да не си ходил в АутоПлюс? Защото ако е там наистина са те качили на върбата. Колегата преди 2-3 месеца си купи 3 чистачки Бош от тях за Рено 19 ’95 за 27лв общо... Това перо за 33лв сигурно е със златни нишки
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                            X