AlBundy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вивател...
Collapse
X
-
Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
-
Защо се опитвате да променяте кредитната политика на ВИВАТЕЛ Тази политика работи в Англия, Германия, Австрия и т.н., а Вие искате за България да има изключение ... Колко от Вас си плащат редовно сметките? А на колко от Вас познатите имат задължение към някаква комунална услуга - ток, парно, вода, друг моб. оператор?Ние нямаме възпитание, а Вие искате коректност Смешни сте За да се оправи България, ще трябва да се променим ние, а не те И когато дойде времето когато всичко ще е хубаво (със сигурност няма да го доживея) ще си взимате мобилни апарати и карти без депозитиhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Явор Митев
Dodo 155 написа:Защо се опитвате да променяте кредитната политика на ВИВАТЕЛ Тази политика работи в Англия, Германия, Австрия и т.н., а Вие искате за България да има изключение ... Колко от Вас си плащат редовно сметките? А на колко от Вас познатите имат задължение към някаква комунална услуга - ток, парно, вода, друг моб. оператор?Ние нямаме възпитание, а Вие искате коректност Смешни сте За да се оправи България, ще трябва да се променим ние, а не те И когато дойде времето когато всичко ще е хубаво (със сигурност няма да го доживея) ще си взимате мобилни апарати и карти без депозити
Коментар
-
В Англия след подписване на договора ти дават апаратите след три месеца? А това дали имаме познати, които не си плащат услугите има ли значение? Не е ли по важно дали аз си плащам моите задължения? Смешни сме, защото се опитваме да отстояваме своята позиция? Че ние трябва да се променим - трябва, но че ТЕ трябва да се променят повече от нас - и това е факт.И не ми е ясно Вивател какво общо има с кредитната политика на западна Европа?Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Абе няма няма проблемиии...........3 дни съм без телефон..........Блокират ми картата и те незнаят защо всички безценни телефони са ми там .......нямам телефон. нямам номерата нахората....нещо правят по мрежата и не си признават. така са ме вбесили..цял ден се разправям..... .и резултат нулев, с оператори и даже в офиса ходих. Ту имам телефон ту не........ПОДЛУДИХА МЕ! Отидох в света на кристалните ИДИОТИ и май ще им тегля една..............
Коментар
-
Колежке, явно си бясна и пишеш малко несвързано и друдно ти се разбира. Все пак ако съм разбрал правилно телефонните номера са в картата ти и ти не можеш да ги достъпиш. Да не би да е дефектирала картата ти? Защото дори с блокирана карта би трябвало да можеш да си пуснеш телефона и да си прочетеш номерата, но ако дефектира, там вече ефекта ще е подобен на описания от теб. Аз за няколко години вече два пъти съм сменял сим карта - дефектират.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар