Явка, аз НЕ БИХ подписал какъвто и да е договор с Вивател.Не искам да правя реклама на ГСМ операторите, но мисля, че друг оператор би ти предложил по-добри условия за фирмени карти. Знаеш ме с кой оператор съм, досега не съм имал никакви проблеми с него. Ползвам 3 фирмени карти, + една на лична сметка. Винаги са били коректни и никога не съм имал и най-малък проблем с тях, освен ако понякога забравя да платя сметката
(но това си е в реда на нещата, и то пак ми ограничават само изходящите обаждания, а не като "най-големия" оператор - да ти режат и входящите...Izida: "Много ми е странно,аз съм абонат на вивател и съм доволна,но и м-телския го ползвам,заради обхвата на някои места.До сега вивател са били коректни спрямо мене.Не лъжат със сметките,като м-тел,а се очаква да имат най-добър обхват,защото ползват предавателите на БТК"НЕ СЪЩЕСТВУВАТ такива "предаватели" на БТК ?!? Вивател просто си монтираха в по-малките градове по 1 (една!) клетка на покривите на сградите на БТК (за да не плащат наеми) и с това си останаха. В София може и да имат по-добро покритие, но в провинцията са "гола вода".
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар