Явка, аз НЕ БИХ подписал какъвто и да е договор с Вивател.Не искам да правя реклама на ГСМ операторите, но мисля, че друг оператор би ти предложил по-добри условия за фирмени карти. Знаеш ме с кой оператор съм, досега не съм имал никакви проблеми с него. Ползвам 3 фирмени карти, + една на лична сметка. Винаги са били коректни и никога не съм имал и най-малък проблем с тях, освен ако понякога забравя да платя сметката (но това си е в реда на нещата, и то пак ми ограничават само изходящите обаждания, а не като "най-големия" оператор - да ти режат и входящите...Izida: "Много ми е странно,аз съм абонат на вивател и съм доволна,но и м-телския го ползвам,заради обхвата на някои места.До сега вивател са били коректни спрямо мене.Не лъжат със сметките,като м-тел,а се очаква да имат най-добър обхват,защото ползват предавателите на БТК"НЕ СЪЩЕСТВУВАТ такива "предаватели" на БТК ?!? Вивател просто си монтираха в по-малките градове по 1 (една!) клетка на покривите на сградите на БТК (за да не плащат наеми) и с това си останаха. В София може и да имат по-добро покритие, но в провинцията са "гола вода".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вивател...
Collapse
X
-
Явор Митев
...офертата им за мен лично е добра....да не я разяснявам, че само това остана - само реклама да им направя......въпроса както казах по-горе е принципен. Към М-тел плащам кви ли не такси, само за да говоря безплатно към Светле и хората ми....освен това по някакви стотинки за всеки разговор. Чета обстойно справките от последният месец и искам да ти кажа, че само с колегата, дето е до мен в офиса съм изговорил 21 лева, а иначе ми е в групата за безплатни...а иди разбери. Хвани единия, та тресни другия.....С Вива не е така.По темата - получих писмо от КРС - случаят за тях е фрапиращ по отношение на рекламната кампания на Вива и кредитната им политика. Имали редица предупреждения за премахване на тази политика, но те продължавали. Трябва да изготвя официална жалба с подробни обяснения, да приготвя и копия на договора и да ги представя. В най общ смисъл, никой не оспорва договора, аз нямам претенции към него, не ме вълнува и кредитната политика......с едно изречение, на мен ми казаха, че ако направя двугодишен договор с тях, ще ми подарят четири телефона. Направих го, след което се оказа, че телефоните няма да ги получа, освен с условия, които не са описани никъде....Обясниха в писмото, че издънката на Вива е в две направления - първо - неравнопоставеност на клиентите по неточни и неясни критерии / има такива, на които са дадени веднага телефоните /, втората издънка е по графа - некоректно поднесена рекламна кампания с неточности и прикрити от потребителя факти.Шансовете им са два - кампанията е до август, но е дописано, че важи до изчерпване на количествата....в договора е написано, че телефоните са по въпросната кампания, така че крайната посочена дата отпада на секундата.Другият им шанс е да се обосноват с все пак възрастта на баща ми, който се явява собственик на фирмата, а аз реално управлявам с генерално пълномощно. В този случа, обаче, веднага се завежда дело за възрастова дискриминация, което като юридически казус било по-фрапиращо от основната тема на разговора тук и съдраните задници щели да бъдат много......В общи линии е това, няма да предам достойнството си и докато случаят не се доведе до ако не дорешение, то поне гласност, няма да се дам........
Коментар
-
Колега immortal забравяш, че освен на пощите Вивател имат клетки на почти всички обекти на НУРТС които не са никак малко (релейни, радио и ТВ кули). Отделно навсякъде където навремето имаше клетка на Мобиком е направена и клетка на Вивател. Аз лично не ползувам Вивател и не мисля и да започна да я ползувам защото от няколко години работя доста с БТК и знам каква им е системата, но виж за покритието - познатите които ги ползуват са доволни от покритието. Казват, че на места е по-добро от на Мтел. Относно коректността на другите оператори - имам същия проблем като колегата Авео. Безплатни минути в групата, няколко стотин минути към мтел, на глобул звъня от глобулския телефон и накрая на месеца сметката е трицифрено число. И аз не знам как става тази работа, но става.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Явор Митев
r51 написа:Аз се чудя защо занимаваш хората с глупостите си и какво общо има това с фиат.Много спам напоследък.Ми да почнем и ние да пишем тук кой и как сме съдили, ква ни е кредитната политика, кви лаптопи и ПДА ползваме, колко говорим с наште хора....Нещо много се вживяваш колега и не тук е мястото за вълненията ти.
Коментар
-
r51 написа:Какво значение има броя на постовете ми? Втора категория ли съм, ти в А група ли си? Като гледам форума твойте постове са само в Общи приказки и Автотуризъм. Четем къде си се миткосвал и кой си щял да съдиш. Нищо свързано с Фиат, тоест СПАМ. Като се има впредвид как се оака в другия форум и се изнесе като бит педерас, се чудя кой пак и защо ти даде модераторски права тук. Може би щото си бил на една маса с някой...И спри да се изхвърляш почти във всеки пост щото дразниш. Успех с хлебарките Яворчо :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Човека май има нещо общо с форумите на дата.бг - пускаш темичка че продаваш нещо - някой те пита за стоката - ти отговаряш - и хоп - темата в боклука. 99% от хората ревът, че това не е правилно, но такива като р51 явно мислят по друг начин (ако това тяхното може да се нарече мислене).В тази тема наистина има спам, и единственните мнения със спам са на р51 защото не са по темата и отговорите на неговия спам, които са провокирани от самия спам (ама как звучи само )!Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Явор Митев
r51 написа:Какво значение има броя на постовете ми? Втора категория ли съм, ти в А група ли си? Като гледам форума твойте постове са само в Общи приказки и Автотуризъм. Четем къде си се миткосвал и кой си щял да съдиш. Нищо свързано с Фиат, тоест СПАМ. Като се има впредвид как се оака в другия форум и се изнесе като бит педерас, се чудя кой пак и защо ти даде модераторски права тук. Може би щото си бил на една маса с някой...И спри да се изхвърляш почти във всеки пост щото дразниш. Успех с хлебарките Яворчо :D
Коментар
-
Аналогична е и рекламата на банките за кредити. Обещават, но не дават на всеки Викат му оценка на риска. А ти все още си рисков клиент. Знаеш си го и затова те е доядяло толкова на Вивател. Но не можеш да виниш служителите, т.к. те си имат ясни правила. За всеки "лош" договор им се трупат черни точки... А заплатите им никак не са лошиno pain no pain
Коментар
-
Явор Митев
AlBundy написа:Аналогична е и рекламата на банките за кредити. Обещават, но не дават на всеки Викат му оценка на риска. А ти все още си рисков клиент. Знаеш си го и затова те е доядяло толкова на Вивател. Но не можеш да виниш служителите, т.к. те си имат ясни правила. За всеки "лош" договор им се трупат черни точки... А заплатите им никак не са лоши
Коментар
-
r51 написа:Какво значение има броя на постовете ми? Втора категория ли съм, ти в А група ли си? Като гледам форума твойте постове са само в Общи приказки и Автотуризъм. Четем къде си се миткосвал и кой си щял да съдиш. Нищо свързано с Фиат, тоест СПАМ. Като се има впредвид как се оака в другия форум и се изнесе като бит педерас, се чудя кой пак и защо ти даде модераторски права тук. Може би щото си бил на една маса с някой...И спри да се изхвърляш почти във всеки пост щото дразниш. Успех с хлебарките Яворчо :D
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар