...мисля да съдя държавата за дискриминация, също така ще заведа дело като законен представител от името на дъщеря ми, също за дискриминация и за неравнопоставеност спрямо конституцията на РБ.....четете и се дивете:...за циганчетата в Добрич...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискриминация.....
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Това което е написал Авео,а и всички останали си е много вярно,ако той наистина ги съди,призовавам и други които имате деца ученици да го подкрепите.Това манговците в българия са най-глезената част от населението и много скоро,ако не се вземат мерки,съвсем ще ни се "качат на главите".С какво,по дяволите(да не казвам нещо не цензурно),са заслужили всичките тези привилегии които им се дават?!Ай да спирам да пиша че и аз ще изръся нещо което не му е мястото тук...
Коментар
-
Явор Митев
peho написа:......Това което е написал Авео.....
Коментар
-
Аз лично нямам нищо против някой да се ограмотява за моя сметка. Доста хора си построиха палати за моя сметка, защо пък да не се ограмоти някой. Все пак е по-добре. А колегите по-горе реагират първосигнално на думата "роми". Нещо като кучето на Павлов. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Авео написа:peho написа:......Това което е написал Авео.....
Коментар
-
johnfound написа:Аз лично нямам нищо против някой да се ограмотява за моя сметка. Доста хора си построиха палати за моя сметка, защо пък да не се ограмоти някой. Все пак е по-добре. А колегите по-горе реагират първосигнално на думата "роми". Нещо като кучето на Павлов. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Коментар
-
izida написа:И не е само това...да се чуло и видяло някой от енергото да иде в цигански квартал и да откачи на ромско семейство тока......ползват и не плащат...Дйржавата е много виновна...
Коментар
-
Явор Митев
johnfound написа:Само не разбрах какво общо има между грамотността и престъпността???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар