Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискриминация.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дискриминация.....

...мисля да съдя държавата за дискриминация, също така ще заведа дело като законен представител от името на дъщеря ми, също за дискриминация и за неравнопоставеност спрямо конституцията на РБ.....четете и се дивете:...за циганчетата в Добрич...

ще им се покриват и пътните разходи.
    Нямам думи!Те за това повечето са "безработни",пьк чак и разходите да им плащат....??
    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
    FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

цигание винаги им се дават повече помощи и пак ще ни бият и се дзверат, а и нищо не плащат, винаги си живеят на гърба на останалите и пак негодуват айде да не говоря повече, че ще напиша едно кило глупости
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
        цигание винаги им се дават повече помощи и пак ще ни бият и се дзверат, а и нищо не плащат, винаги си живеят на гърба на останалите и пак негодуват
        Така е, напълно съм съгласна!
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Това е то България.....Не стига че не работят,и получават помощи,крадът.джепчийстват в масовия градски транспорт и по улиците ми и да се ограмотяват за наша сметка........ Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Това което е написал Авео,а и всички останали си е много вярно,ако той наистина ги съди,призовавам и други които имате деца ученици да го подкрепите.Това манговците в българия са най-глезената част от населението и много скоро,ако не се вземат мерки,съвсем ще ни се "качат на главите".С какво,по дяволите(да не казвам нещо не цензурно),са заслужили всичките тези привилегии които им се дават?!Ай да спирам да пиша че и аз ще изръся нещо което не му е мястото тук...

Коментар

peho написа:
              ......Това което е написал Авео.....
              ...аз изразих възмущението си чрез изказване в преносен смисъл...представяш ли си как ще ми обърнат внимание....макар че Асоциацията за защита правата на човека са ни клиенти и познавам някой там.....ако се заема, със сигурност може да се вдигне поне гюрултия....но каузата е загубена...

Коментар

Аз лично нямам нищо против някой да се ограмотява за моя сметка. Доста хора си построиха палати за моя сметка, защо пък да не се ограмоти някой. Все пак е по-добре. А колегите по-горе реагират първосигнално на думата "роми". Нещо като кучето на Павлов. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                Fiat Ritmo 105TC
                1600cc 105к.с.

Коментар

Цяла Европа смята българите за цигани.....проституция и кражби-такъв имидж ни създадоха.......А и много се размножават....ще станат повече от нас ,ако вече не са......

Коментар

Авео написа:
                    peho написа:
                    ......Това което е написал Авео.....
                    ...аз изразих възмущението си чрез изказване в преносен смисъл...представяш ли си как ще ми обърнат внимание....макар че Асоциацията за защита правата на човека са ни клиенти и познавам някой там.....ако се заема, със сигурност може да се вдигне поне гюрултия....но каузата е загубена...
                    Е то в тази държава всичко си е изгубена кауза до като народа си трае.....незнам изобщо да подхващам ли темата,всеки се е скатал и нищо не казва.Обаче хората са го казали:До като добрите не правят нищо,лошите ще си правят каквото си искат..

Коментар

johnfound написа:
                      Аз лично нямам нищо против някой да се ограмотява за моя сметка. Доста хора си построиха палати за моя сметка, защо пък да не се ограмоти някой. Все пак е по-добре. А колегите по-горе реагират първосигнално на думата "роми". Нещо като кучето на Павлов. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                      Че какво реагираме първосигнално на думата роми?От много голямо значение за състоянието на една държава е ръста на "дребната" престъпност.А много голям дял от тази престъпност се пада точно на много добричките роми,които горките те нямат работа и стоят гладни и ние трябва да ги храниме и на ръце да ги носим.До колкото прочетох някъде,точно така са се справили с огромната престъпност в Чикаго(ако не се лъжа),започнали са с преследването и наказването на дребните престъпници,изкореняването на тази престъпност,но не само за месец,два,някаква си кампаниика,както се прави тук,а в продължение на много време.Така чувството за безнаказаност изчезва и всеки започва да си гледа работата и да живеят много по-спокойно съвестните хора,а не както сега да се чудиш как да си опазиш джантите на колата,или жена да се чуди как да мине през някой участък от 50 м. който не е осветен вечер.Но нищо няма да се случи до като ние си мълчим,защото днес това-мълчим,утре друго-пак си траем,те тези които ги мислят тея работи го виждат това и за други ден ще ни измислят още нещо.Ще ме извинявате ама нещата са си точно така,то и децата(тези които ги имат го знаят че е така),като направят нещо нередно и никой не им направи забележка,на другият ден ще направят още нещо и така до като ви се качат на главата.Лошото е че ние вече оставихме управниците ни да се качат на главите ни и те взеха съвсем да ни правят на смешни,чак да ни се подиграват...Спирам

Коментар

И не е само това...да се чуло и видяло някой от енергото да иде в цигански квартал и да откачи на ромско семейство тока......ползват и не плащат...Дйржавата е много виновна...

Коментар

izida написа:
                          И не е само това...да се чуло и видяло някой от енергото да иде в цигански квартал и да откачи на ромско семейство тока......ползват и не плащат...Дйржавата е много виновна...
                          Ми виновна е,нали това казвам,но ние си траем и те(хората управляващи държавата) не правят нищо,понеже циганите са електорат и то голям....Я ако бяха като в Италия?

Коментар

Само не разбрах какво общо има между грамотността и престъпността???
                            Fiat Ritmo 105TC
                            1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                              Само не разбрах какво общо има между грамотността и престъпността???
                              ...ааа, нищо общо...кво да има...

Коментар

Working...
                              X