Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Варненския аквариум... Срам, позор, УжасТ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Варненския аквариум... Срам, позор, УжасТ!

Както всичко старо по наше село и него не го е подминала забравата... Онзи ден реших да изненадам жената, беше ми споменала, че никога не е ходила там, а аз за последно съм бил къде 6-7 годишен... То изненадата си беше направо шок... Никъде не пише "Забранено снимането" и аз приготвям апарата и... реших да си го спестя . Какво е положението вътре? 1/3 умрели (полегали, дишат тежко, други направо си обърнали коремите!), объркани риби по аквариумите - пише "Шаран", а него го нема, намерихме го в съседния водоем... Няма да ви разправям и в какво състояние са препарираните и спиртосани експонати - прах, олюпени... гротеска! Мирише на застояло... Билета беше обаче 2 лв. Добре че не беше повече, иаче на скандал ми замирисваше... Въпреки всичко нявяха спомени от детството, а жената не остана чак толко разочарована, все пак и беше интересно. Ама все пак е страшно...

Нищо ново ... Аз реших миналата седмица да заведа щерката в зоологическата градина в Айтос да види маймуните .... не ми се описва какво е състоянието на клетките и животните ... там поне няма вход ... сигурно ги е срам да събират пари за това което показват
    FIAT Punto 55 S
    FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

...явно е заразно...виж какво заснех сутринта от ферибота между Белослав:

Коментар

Не съм ходила скоро в зоопарка,ама тука повечето животни ги осиновиха и май е по добре

Коментар

g0g40 написа:
          Нищо ново ... Аз реших миналата седмица да заведа щерката в зоологическата градина в Айтос да види маймуните .... не ми се описва какво е състоянието на клетките и животните ... там поне няма вход ... сигурно ги е срам да събират пари за това което показват
          Ако минавате някога през Ловеч и имате време заведете си децата до зоопарка и няма да съжалявате.Малко хора знаят че е един от най-богатите на животни в българия.Скоро ми се наложи да заведа едни дечица и очаквах всичко да е занемарено както е станало на всякъде където в повечето случаи финансирането идва от дарения.Останах изумен какво са направили и как се потдържа всичко това.Да не говорим за входната такса която според мен си е направо символична.
          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

В Хасково зоокъта е много хубав - общината вече 2 години отпуска добри суми - клетките са нови, озеленено е, има кафененце, добър детски кът и доста животни - лъвове 2 големи и 3 малки, мечка, маймуни, патици, коне ,магарета, бобри, нурки, зайци, морски свинчета, елен и кошута, сърна и сръндак, зубри, щрауси, леопард и още разни пилета и живинки...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Сетих се за един частен зоопарк,на колекционер с много екзотични видовемисля че беше около Горна Малина

Коментар

g0g40 написа:
                В повечето зоопаркове само мъчат животните! Последния път като ходих ми стана многа жал за мечката в тази циментена клетка сигурно и е ужасно
                http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Re: Варненския аквариум... Срам, позор, УжасТ!

bubachko написа:
                  Както всичко старо по наше село и него не го е подминала забравата... Онзи ден реших да изненадам жената, беше ми споменала, че никога не е ходила там, а аз за последно съм бил къде 6-7 годишен... То изненадата си беше направо шок... Никъде не пише "Забранено снимането" и аз приготвям апарата и... реших да си го спестя . Какво е положението вътре? 1/3 умрели (полегали, дишат тежко, други направо си обърнали коремите!), объркани риби по аквариумите - пише "Шаран", а него го нема, намерихме го в съседния водоем... Няма да ви разправям и в какво състояние са препарираните и спиртосани експонати - прах, олюпени... гротеска! Мирише на застояло... Билета беше обаче 2 лв. Добре че не беше повече, иаче на скандал ми замирисваше... Въпреки всичко нявяха спомени от детството, а жената не остана чак толко разочарована, все пак и беше интересно. Ама все пак е страшно...
                  За последно бях и аз като теб там преди 5-6 години и всичко беше 6. Ама сега явно
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

Миналата седмица жена ми заведе малкия във варненския зоопарк. Аз предпочетох да поразгледам изложението в спортна зала. Добре, че не съм влязъл... Мръсотия, мизерия, л@йна (буквално)... Горките животни
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                    X