Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно обявите в Мобиле

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно обявите в Мобиле

Вече втори,трети път звъня по обяви за автомобили и все телефоните изключени.Дали повечето продавачи не си купуват Prima или b-conect за самата продажба и после картата аут в коша.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Много е възможно, ако не и 100%. Зависи, ако е в автокъща си извади тел от сайта й. Ако е частен човек едва ли ще я хвърля. Обикновено разни прекупвачи и други правят тоя номер или пък са в чужбина за други таратайки

Коментар

Ха-ха не си се обадил на мене ,хем е включен ,хем го вдигам!!!И аз съм пуснала обява там,ама никой не се обажда,може и да има нещо гнило

Коментар

Това е добре ,че го вдигаш ,но явно не продаваш това което търся

Коментар

Какъв е смисъла от тая тема не мога да разбера...Нещо много спам теми се навъдиха напоследък!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Относно обявите в Мобиле

Tornado написа:
            Вече втори,трети път звъня по обяви за автомобили и все телефоните изключени.Дали повечето продавачи не си купуват Prima или b-conect за самата продажба и после картата аут в коша.
            Вероятно повечето са такива! И аз като съм се обаждала или никои не вдига или телефоните не са били включени!
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

ама, Торнадо, ти май твърдо си решил да се бравоираш а иначе за мобелито, май е така...(много фалшиви обяви има)да не говорим, колко хора са пуснали обяви на коли, които не притежават....включително и на сестра ми и запалиха телефона - Хонда Сивик 1997 - фул екстри - 3700 разправям й, що не казваш, че караш такава колица, а тя, "еми, не знаех" някаква "добра" приятелка и направила номер - 2 пъти!
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

С две думи се лигавят с мобилето.Ама нали все пак си плащат за пускането на обявата.Относно Бравоирането до декември има доста време пък и зимата е по хубаво да се купува кола ей така като стане -10 градуса отиваш сутринта в автокъщата и хайде да видим сега кое ще запали кое ще прекъсва и.т.н

Коментар

Tornado написа:
                  С две думи се лигавят с мобилето.Ама нали все пак си плащат за пускането на обявата.Относно Бравоирането до декември има доста време пък и зимата е по хубаво да се купува кола ей така като стане -10 градуса отиваш сутринта в автокъщата и хайде да видим сега кое ще запали кое ще прекъсва и.т.н
                  аз щи кажа кое ще запали кое не и как да ги разбираш- гледаш дизелите- те няма да запалят, търсиш бензинки и те палят аз като търсих кола в мобиле не попаднах на нито една фалшива, но 90% от колите бяха продадени/освен ако и това не е трик, да им въртиш на телефона/
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Tornado написа:
                    Колега, защо не пробваш в www.abto.bg? Струвами се че сайта е по-добър от мобилето.ПП: И мойта обява я има там, зависи какво търсиш!
                    Space Star 1.9 DID

Коментар

pakumba написа:
                      Tornado написа:
                      аз щи кажа кое ще запали кое не и как да ги разбираш- гледаш дизелите- те няма да запалят, търсиш бензинки и те палят аз като търсих кола в мобиле не попаднах на нито една фалшива, но 90% от колите бяха продадени/освен ако и това не е трик, да им въртиш на телефона/
                      И ти с твоите болни представи за бензините.Не палели дизелите

Коментар

Tornado написа:
                        pakumba написа:
                        Tornado написа:
                        И ти с твоите болни представи за бензините.Не палели дизелите
                        абе само човек дето кара дизел чака да купува коли при минус 10, 20, 30 то не е от хубаво няма значение, не се впрягай, майтап си правя
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако и дизела е на 15++ години може да не запали. Аз обаче коман реил не съм видял да не пали зимата :D
                          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Re: Относно обявите в Мобиле

Tornado написа:
                            Част от обявите са фалшиви, пускат се някакви нереално ниски цени за добри коли, за да се тормози някой, да му се звъни непрекъснато и т.н. И човек се принуждава да си изключи телефона. Между другото наскоро четох едни полушеговити препоръки как елегантно да направиш мърсотия на някой - фалшива обява с истински GSM е един от начините...
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Roko написа:
                              Колега, защо не пробваш в www.abto.bg? Струвами се че сайта е по-добър от мобилето.ПП: И мойта обява я има там, зависи какво търсиш!
                              мале добре че е колегата да пусне линк да видя че още си ми седят старите 2 коли в сайта
                              Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                              Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Working...
                              X