Така е по далеч от тях на кръстовища защото задниците им бият много яко.Карал съм такова камионче дълга база и знам за какво иде реч.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И мойто Браво го отнесе :(
Collapse
X
-
trace при теб хептен гадно е станало ,аз днес си изчистих бронята с кореселин и огледалото(беше докоснато само и ожулен лака) и май ще се размина само с боядисване на калника и изпъване де или пък нов, ще видим бояджията какво ще препоръча а бронята и огледалото, сам ще си възстановя лака...Викторе, нема начин, батка слува се на всеки, ето и на мен, хем живея на тиха, задънена улица... но като се замисля, това е 5 инцидент с кола на семейството ни - веднъж реното на майка ми, старото и за това го продадохме, веднъж полото й - сегашното, него го оправихме, веднъж вектрата на бащата, веднъж стария ми сеат и сега Фичката(а и преди месец ми го цепнаха с въздушна пушка и ми прецакаха читавия заден панел, сега нямам детайл без дефект ) брей, значи не е толко затънтена улицата....A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
не само камионите си изнасят задниците, но и рейсове и тролеи също - бях свидетел как тролея прави десен завой и задницата му се изнесе в ляво и закачи колата която беше от лявата му страна - та се пазете и от такива или когато видите че ще завива примерно на дясно, а вие го приближавате в лявата лента, изчакайте го да се изнесе хубаво. Трябва много да се внимава, по принцип се забелязва че и самите шофьори на такива превозни средства внимават, но понякога се случват и неприятните неща.Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
за бояджиятна, няма грижи, ако съм доволен ще го обявя а иначе, то е ясно, че се изнасят големите камиони, ама аз бях спрял на прав участък и да искат, няма къде да завият, но просто от другата страна беше спряла една кола, а тя нали явно му е от шофьорската врата и я е видял, а мен е забърсал...абе питам ги днес, кой ме е разкрасил така и те се правят на 6 без 10, после огледах двата камиона и не видях следи, така че въпроса остава отворен, така и не знам кой е билA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
хах Мерси...и мен си ми харесва нали е като очите ми то и да доста други...днес като се прибирах от работа гледам пред 1 магазин ама бяло измито (тва вечерта към 22)само мярнах отпред временните номера,после гледам 3-вратка викам я да видя гт ли е ? Ма му мярнах на лайсната на калника не ми питай как в тъмното че пише спортинг и викам опааа колега.В кб спортинги май само аз съм.Даже мислех да обърна ама докато мисля и размислих..друг път ще е.Иначе след лошо само добро може да дойде така че съм си оптимистLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар