Здравейте, колеги, днес ми удариха бравото вече ходих в ДЗИ и ся чакам да видя какво ще ми дадатиначе предполагам кой и не знам какво да му направя, давайте идеи - това е един камион на Топлофикация, правят някаквни речонти на улицата и просто си е излезнал през мен и без това ще я боядисвам, но този детайл беше перфектен пп капака не е пострадал, просто е отворен на снимката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И мойто Браво го отнесе :(
Collapse
X
-
e, естествено, че нищо няма да му направя, но просто искам да му кажа, че би било коректно не да кара на юруш, а да попита, и магазин има отдолу, чия е колта, и като му пречи ще слезна и ще я преместя но за какво трябва да си прави маневрите върху менA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Ако е така както си мисля шофера на камиона може и да не е усетил и ще ти кажа защо.Има едни дълги камиончета за разносна търговия на които разстоянието от задния мост до края на каросерията е около1,8 метра до 2 м .Когато същия навие пълен ляв или десен задницата се изнася неимоверно много и подбира каквото има до него.Пазете се от такива особенно на кръстовища.А за колата колега не е много съжалявам ще ти стигнат преполагам 100 на лв.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
абе да ви кажа, едва ли не е усетил, защото не е сам, а са бая хора...а бе, е"ал съм му...., здраве да епросто, бояджията ще има още един детайл да ми прави - вече стана цялата предница, дано успея да спася бронята, с малко паста и прочее....така да ви кажа отново какво стана за боя - двата предни калника, предния капак, заден панел - десен, дясна врата а най-голямата гадория е, че гаража ми е готов, но не съм натиснал строителите да ме пуснат да си паркирам вътре иначе, по улицата, която е 50м вече има два ремонта - все на онези от топлофикация...абе пак казвам, здраве да е! ламарини се изправят....а пък се чудя дали направо да не си взема нов калник или и този може да се изправиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
имам каско, ще видим как ще го оценят...а иначе, в най-скоро време влиза в бокса и се надявам да излезе Лъскачка мерси и на колегата worker, ако се наложи да купя калник ще те потърся вече се успокоих, но в началото като го видях, лелееее бех побеснял, и после като видях в ДЗИ, колко коли имаше от градушките пострадали, ама нямаше здрав детайл направо и се спокихA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Кофти тръпка си е ,но щом си с каско по добре Иначе се зима 100лв на детайл изчукване и боядисване поне на при мен беше така....от теб си зависи нов втора или изчукване боята си я купил или ще я купишLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Не съм сигурна че си,заслужава изчукване по- скъпо е.Така си купих още една кола и си смених калници,врати и после само боя. Материалите,кит и всичко останало по подготовката са по-скъпи от колкото да си вземеш калник или каквото ти трябва.Беше ми изгнила вратата на багажника около стълкото-слабо място при уно и типо и си купих от италиянеца обурудвана за 50лв.та и същия цвят.
Коментар
-
Tornado написа:Ако е така както си мисля шофера на камиона може и да не е усетил и ще ти кажа защо.Има едни дълги камиончета за разносна търговия на които разстоянието от задния мост до края на каросерията е около1,8 метра до 2 м .Когато същия навие пълен ляв или десен задницата се изнася неимоверно много и подбира каквото има до него.Пазете се от такива особенно на кръстовища.А за колата колега не е много съжалявам ще ти стигнат преполагам 100 на лв.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар