Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И мойто Браво го отнесе :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И мойто Браво го отнесе :(

Здравейте, колеги, днес ми удариха бравото вече ходих в ДЗИ и ся чакам да видя какво ще ми дадатиначе предполагам кой и не знам какво да му направя, давайте идеи - това е един камион на Топлофикация, правят някаквни речонти на улицата и просто си е излезнал през мен и без това ще я боядисвам, но този детайл беше перфектен пп капака не е пострадал, просто е отворен на снимката
    Прикачени файлове
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Обикновенно парите от застраховката стигат за ремонт,даже някои застрахователи дават повече.Миналата зима ме удари такси,и гражданската ми покри щетите,та и пари ми останаха......Остава неприятното изживяване...

Коментар

Съчуствам ти.Каквото и да му направиш смисъл няма. Поне аз не виждам смисъл в отмъщението.Жалко за колата. Дано се оправиш без много разправии.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

e, естествено, че нищо няма да му направя, но просто искам да му кажа, че би било коректно не да кара на юруш, а да попита, и магазин има отдолу, чия е колта, и като му пречи ще слезна и ще я преместя но за какво трябва да си прави маневрите върху мен
        e30 forever!

Коментар

Ако е така както си мисля шофера на камиона може и да не е усетил и ще ти кажа защо.Има едни дълги камиончета за разносна търговия на които разстоянието от задния мост до края на каросерията е около1,8 метра до 2 м .Когато същия навие пълен ляв или десен задницата се изнася неимоверно много и подбира каквото има до него.Пазете се от такива особенно на кръстовища.А за колата колега не е много съжалявам ще ти стигнат преполагам 100 на лв.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Тези с твжкотоварните много пъти се правят на луди,и да е видял си е тръгнал за да няма разправии,а можеда е доставчика на магазина.....

Коментар

абе да ви кажа, едва ли не е усетил, защото не е сам, а са бая хора...а бе, е"ал съм му...., здраве да епросто, бояджията ще има още един детайл да ми прави - вече стана цялата предница, дано успея да спася бронята, с малко паста и прочее....така да ви кажа отново какво стана за боя - двата предни калника, предния капак, заден панел - десен, дясна врата а най-голямата гадория е, че гаража ми е готов, но не съм натиснал строителите да ме пуснат да си паркирам вътре иначе, по улицата, която е 50м вече има два ремонта - все на онези от топлофикация...абе пак казвам, здраве да е! ламарини се изправят....а пък се чудя дали направо да не си взема нов калник или и този може да се изправи
              e30 forever!

Коментар

На твое място ще отида до италянеца,и ще се огледам за някой калник 2ра ръка,ако имаш късмет може и същия цвят да намериш

Коментар

Калник имам нов 72лв. :D
                  Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Ейй големи селяни братче,дано имаш каско
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

имам каско, ще видим как ще го оценят...а иначе, в най-скоро време влиза в бокса и се надявам да излезе Лъскачка мерси и на колегата worker, ако се наложи да купя калник ще те потърся вече се успокоих, но в началото като го видях, лелееее бех побеснял, и после като видях в ДЗИ, колко коли имаше от градушките пострадали, ама нямаше здрав детайл направо и се споких
                      e30 forever!

Коментар

Кофти тръпка си е ,но щом си с каско по добре Иначе се зима 100лв на детайл изчукване и боядисване поне на при мен беше така....от теб си зависи нов втора или изчукване боята си я купил или ще я купиш
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Добре дошъл в клуба...поне ти знаеш за ко става дума вече Само споко...а тия дали Топлофикация, дали Енергото или ВиК - все тъпи селяци...
                          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Не съм сигурна че си,заслужава изчукване по- скъпо е.Така си купих още една кола и си смених калници,врати и после само боя. Материалите,кит и всичко останало по подготовката са по-скъпи от колкото да си вземеш калник или каквото ти трябва.Беше ми изгнила вратата на багажника около стълкото-слабо място при уно и типо и си купих от италиянеца обурудвана за 50лв.та и същия цвят.

Коментар

Tornado написа:
                              Ако е така както си мисля шофера на камиона може и да не е усетил и ще ти кажа защо.Има едни дълги камиончета за разносна търговия на които разстоянието от задния мост до края на каросерията е около1,8 метра до 2 м .Когато същия навие пълен ляв или десен задницата се изнася неимоверно много и подбира каквото има до него.Пазете се от такива особенно на кръстовища.А за колата колега не е много съжалявам ще ти стигнат преполагам 100 на лв.
                              Бре, това баш за мен е писано. Един те такъв ТИР ми отнесе огледалцетои калника. При това кротко си стоях паркиран. Пак добре, че бях там.
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                              X