Замислих се по въпроса как са ви колите съфорумници, защото аз пих бира с лед и съжалих, че не си поръчах уиски "леда ще ше сам да влезе в чашата ми",оказа се че пия бира с лед..... някои ме замерваше с тези бучки и ги хвърляше в чашата ми! Та се чудех как ви посрещна градушката и как са ви Колите? И имате ли щети?На ферарито му няма нищо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
градушката......
Collapse
X
-
Мойта пострада,но очаквах да е адски зле,не е много,но не е и малко,по тавана имам 4-5,но като си движиш ръката по тавана не се усеща,демек не са дълбоки,а предния капак си ми беше понабит от преди това Като гледам по квартала как троши стопове,стъкла,направи на варели 70% от колите направо съм доволенex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Явор Митев
..моето новичко Авео има към 14-15 леки неравнотии, от които половината се забелязват, а останалите се усещат при прокарване на ръката. Ремъците ми свирят при запалване на колата, понеже поплувахме малко с нея, но от Каргоекспрес казаха, че като изсъхнат, ще спрат....има вода някъде, но не можем да установим къде...в движение се плацика някъде...днес я оставям в сервиза.......иначе май ще се окаже, че добре че съм любящ, мил и нежен съпруг, та излязох с колата да чакам половинката, щото иначе колата стои под ореха в двора...а ореха е подлудял тая година и е адски голям...и вече го няма...и не ми се мисли, ако по пътя си към земята, бе минал през третата най-голяма любов в живота след щерката и половинката - мисля, че щеше да има нагло изнасилване че и с дефлорация ако не отпред, то поне отзад.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар