Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Визитка на форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Визитка на форума

Чрез търсачката не намерих подобна тема и затова пиша. Повод ми даде пост на колежката izida, която е научила за форума от рекламка, закрепен под чистачката на колата и. Та в тази връзка не е ли уместно да си изработим единна визитка, за да може всеки от нас да популяризира форума? За да е еднаква визитката, би могла да се изработи в .pdf формат примерно, за да не зависи от неизбежно различните ни настройки по подразбиране. И примерно визитките да са за стандартен лист А4, като всеки да може да си го разпечата и изреже после, след като си изтегли файла от форума, разбира се. Идеята ми дойде и във връзка с това, че специално за моя град наблюдавам лавинообразно нарастване на броя на ФИАТ-ите за последните месеци. И винаги като видя поредната нова и непозната такава машина първата ми мисъл е за приобщаване на собственика/собственичката към нашето голямо "семейство"
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Много хубава идея.Аз също забелязвам как и в Габрово нараства броя на Фиат-ите,а и хората във форума от Габрово се увеличиха,жалко че още не сме се запознали.

Коментар

peho написа:
      Много хубава идея.Аз също забелязвам как и в Габрово нараства броя на Фиат-ите,а и хората във форума от Габрово се увеличиха,жалко че още не сме се запознали.
      Ако осъществите идеята и минавате през Казанлък разхвърляйте малко там ,че все още съм само аз от Канзас.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ооо има смисъл огромен в това, лично аз като ходя всяка неделя вечер в Кино Арена бих зарибил поне 10тина 15 фиатаджий и фиатаджийки де Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Преди май имаше
          N.Y. State of Mind

Коментар

Имаше, аз даже има една две от тях още щото ги раздавах.Да знаете къде се продава много евтина гилотинка в тоя ред на мисли?Само така се правят евтино бройка визитки.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
              Имаше, аз даже има една две от тях още щото ги раздавах.Да знаете къде се продава много евтина гилотинка в тоя ред на мисли?Само така се правят евтино бройка визитки.
              METRO срещу щанда с домашните телефони има ножове и гилотини от 40 до 60 лева.

Коментар

Marea Bipower написа:
                GTipo написа:
                METRO срещу щанда с домашните телефони има ножове и гилотини от 40 до 60 лева.
                Ега...не съм ги видял! При първа възможност ще им скоча!
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Няма да е лошо да се рекламира сайта ,аз съм се регистрирала година и половина преди тази рекламка,но ми стана много приятно.В София фиатките намаляха.Преди една година по кръстовищата и светофарите,преобладавахаа сега не.

Коментар

Определенно е добра идея ,ако се сещам ставаше дума за листовка на 1 сервиз за фиат.Правим такива със реклама на сайт-а аз пък съм ходя често в мол-а на стамболиййски там и където видя фиат-ка им слагам листовка агитация яко да има
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Ето я старата тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%F2%E5%F2%E5Над 50 такива листовки съм сложил по чистачките на коли в Кюстендил - ама тука си е селяния... Ще се регистрира той у форуми - ни ракия, ни свинско дават без пари - за чий му е...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Идеята е добра ,защото има много нови колеги ,които не знаят ,че има форум с фенове. В Търново например от всички фиати ,само около 10 собственика им пишат тук
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

sachma написа:
                          Преди май имаше
                          Що визитки съм оставил по колите(от старите с .com)....
                          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

И на мен ми харесва идеята.Вчера ми се наложи да обяснявам на един пич за форума и ако имах визитка щеше да е доста по-лесно.
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Даа, това е много добра идея! Има много хора които незнаят за форума
                              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Working...
                              X