Чрез търсачката не намерих подобна тема и затова пиша. Повод ми даде пост на колежката izida, която е научила за форума от рекламка, закрепен под чистачката на колата и. Та в тази връзка не е ли уместно да си изработим единна визитка, за да може всеки от нас да популяризира форума? За да е еднаква визитката, би могла да се изработи в .pdf формат примерно, за да не зависи от неизбежно различните ни настройки по подразбиране. И примерно визитките да са за стандартен лист А4, като всеки да може да си го разпечата и изреже после, след като си изтегли файла от форума, разбира се. Идеята ми дойде и във връзка с това, че специално за моя град наблюдавам лавинообразно нарастване на броя на ФИАТ-ите за последните месеци. И винаги като видя поредната нова и непозната такава машина първата ми мисъл е за приобщаване на собственика/собственичката към нашето голямо "семейство"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Визитка на форума
Collapse
X
-
peho написа:Много хубава идея.Аз също забелязвам как и в Габрово нараства броя на Фиат-ите,а и хората във форума от Габрово се увеличиха,жалко че още не сме се запознали.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Marea Bipower написа:GTipo написа:Имаше, аз даже има една две от тях още щото ги раздавах.Да знаете къде се продава много евтина гилотинка в тоя ред на мисли?Само така се правят евтино бройка визитки.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Определенно е добра идея ,ако се сещам ставаше дума за листовка на 1 сервиз за фиат.Правим такива със реклама на сайт-а аз пък съм ходя често в мол-а на стамболиййски там и където видя фиат-ка им слагам листовка агитация яко да имаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Ето я старата тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%F2%E5%F2%E5Над 50 такива листовки съм сложил по чистачките на коли в Кюстендил - ама тука си е селяния... Ще се регистрира той у форуми - ни ракия, ни свинско дават без пари - за чий му е...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sachma написа:Преди май имашеFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
И на мен ми харесва идеята.Вчера ми се наложи да обяснявам на един пич за форума и ако имах визитка щеше да е доста по-лесно.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар