Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бедствие в Белослав

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    AlBundy написа:
    vital написа:
    Ужас! Добре, че правят акции с смс-и...
    Правят те акции - глупаците! Един оператор не се е сетил, че освен за реклами, може да ни пращат смс-и за предупреждение за идващата буря. Колко деца имаше по улиците като тресна изведнъж не ми се мисли.
    Правят да. На мен глобул ми пратиха смс, че са дарили 50 000лв(не си спомням точно толкова ли бяха) и в него пишеше, че ако се отговори на този смс се дарява един лев. Мтел не съм чул да правят подобно нещо, освен че имат реклама по нова твИначе има си прогноза за времето, може да се обонираш и при двата оператора. Всеки ден ще ти пращат прогнозата. Ама чак пък да ти казват кога ще гръмне вече е пресилено.
    И аз също получих такъв! Пращаха смс-и и за да се внимава с паленето на огън за да не се причиняват пожари!
    http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Живея в Надежда 5. На Фичо(Uno 1.0 Fire) предното стъкло е спукано. Bravo-то с 10-15 хлътвания по тавана, предния капак и колонките. Ама какво да се прави... Живот и здраве да е. Лошото е, че тази градушка е минала през Надежда и Люлин. Предполагам при нас с периферията си. Немога да си представя какво е било по Орион, Люлин...
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

В Габрово също имаше градушка и много силен,проливен дъжд,мазата ми отново е пълна с вода скапаното ВиК една канализация неможе да направи такава че да поема водите нормално.

Коментар

Добре де, в цяла Варна цялата градушка баш отгоре моето типо ли трябваше се стовари? Предния капак и тавана са на юфка и спукано предно сткло. Боли ме сърцето да я гледам колата такава сдъвкана и изплюта!

Коментар

Това е от Обеля. Снимката не е снимана през мръсно стъкло на прозорец. Това са падащите ледчета! А полянката долу, както виждате е покрита с тях. Втората снимка е от терасата ми. Духаше някакъв ужасен източен вятър и заради градушката малко ми се поокършиха китките. Ледчетата, които виждате на терасата са снимани 10минути след края на бурята. Иначе размерът им беше огромен.
            Прикачени файлове
            Един за всички, всички за мен

Коментар

Слабо е погледни в Казанлък какво е.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В Люлин беше същото. Тунела беше задръстен от коли. Едвам минах. Направо се чудя как се измъкнах от там. Успокои се чак като се добрах до мола. И там беше претъпкано. Едвам влязох в паркинга и паркирах напречно до бариерите. Не знам Смарт-чо как издържа, но няма даже драскотини. Ако бях с Пунтото не знам какво щеше стане. То и без това е още на боядисване след среща на задната врата с гаража

Коментар

Дано само по селата да не е валяло, че ще унищожи реколтата на хората, те и без друго едвам свързват двата края (говоря за пенсионерите), а сега само една градушка им трябваше

Коментар

...като гледам снимките от другата тема за Казанлък и тукашните снимки, направо ме хваща срам, че си пуснах и качих снимките....при вас е било АД......дано няма много поражения по масивите, че.....

Коментар

presinka написа:
                      Дано само по селата да не е валяло, че ще унищожи реколтата на хората, те и без друго едвам свързват двата края (говоря за пенсионерите), а сега само една градушка им трябваше
                      Мислиш ли,че ги е пожалила и е валяло само в градовете.

Коментар

Не мисля, ама ми се иска. Като видях какво направи тоя звяр с цветята ми, при положение, че бяха на терасата, си прдставям какво е ставало на хората по нивите

Коментар

Тая планета вече ни е много сърдита, и има за кво. Май няма да ни търпи още много много
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

кофти тръпка.....12-годишно момиче загина в село Змеица, Смолянско, след като бе ударено от мълния, съобщиха от Гражданска защита. Инцидентът станал вчера в 19.15 часа по време на буря.Десетки населени места, основно в Южна България, бяха засегнати от ураганния вятър вчера. Пороен дъжд, придружен с градушка, падна в столицата. Най-едри ледени зърна удариха "Обеля". В Казанлък падналата градушка бе с големината на голям орех, предаде БГНЕС. Само за 15 минути много автомобили и сгради останаха без прозорци. Нанесени бяха щети и върху земеделските култури. (Иванка Денева от Казанлък изпрати специално снимки за Дир.бг - вижте ги!).Големи бяха щетите от бурята и в центъра на Пловдив. На много места имаше изпочупени пластмасови маси и столове на заведения, скъсани кабели, дори изкоренени дървета, предаде "Фокус".В Доспат и Бурено, Смолянско, бурята отнесе покриви. Най-интензивен е бил валежът в Кърджалийско - 48 л/кв. м. Екипи на Гражданска защита вече се борят с последствията - отстранени са 30 паднали дървета в Кърджали, 17 - в Пловдив, 3 - в София и 5 във Варна. Има скъсани проводници, основно в Смолян и Чепеларе. Общините Борино и Чепеларе са без ток. В някои населени места електроснабдяването вече е възстановено.

Коментар

бре май ще е така вече адски жеги после 1 дъждове и бури се 1 сме в тропиците само дет при нас и градушка...В Костинброд беше доста лека....а като се има навпредвид че сме на 15 км мах от надежда и люлин...ама тва си е често явление за тия километри или в сф порой при нас нищо или обратното...Иначе и на мен ми пращаха от тия смс-и глобул как са помогнали ала бала,ако ше правят предупреждение с смс-и за бури и такива ще ги направят да е с абонамент 100% да изкарат някои лев.
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                              X