vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бедствие в Белослав
Collapse
X
-
Живея в Надежда 5. На Фичо(Uno 1.0 Fire) предното стъкло е спукано. Bravo-то с 10-15 хлътвания по тавана, предния капак и колонките. Ама какво да се прави... Живот и здраве да е. Лошото е, че тази градушка е минала през Надежда и Люлин. Предполагам при нас с периферията си. Немога да си представя какво е било по Орион, Люлин...Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Това е от Обеля. Снимката не е снимана през мръсно стъкло на прозорец. Това са падащите ледчета! А полянката долу, както виждате е покрита с тях. Втората снимка е от терасата ми. Духаше някакъв ужасен източен вятър и заради градушката малко ми се поокършиха китките. Ледчетата, които виждате на терасата са снимани 10минути след края на бурята. Иначе размерът им беше огромен.Един за всички, всички за мен
Коментар
-
В Люлин беше същото. Тунела беше задръстен от коли. Едвам минах. Направо се чудя как се измъкнах от там. Успокои се чак като се добрах до мола. И там беше претъпкано. Едвам влязох в паркинга и паркирах напречно до бариерите. Не знам Смарт-чо как издържа, но няма даже драскотини. Ако бях с Пунтото не знам какво щеше стане. То и без това е още на боядисване след среща на задната врата с гаража
Коментар
-
Явор Митев
...като гледам снимките от другата тема за Казанлък и тукашните снимки, направо ме хваща срам, че си пуснах и качих снимките....при вас е било АД......дано няма много поражения по масивите, че.....
Коментар
-
Явор Митев
кофти тръпка.....12-годишно момиче загина в село Змеица, Смолянско, след като бе ударено от мълния, съобщиха от Гражданска защита. Инцидентът станал вчера в 19.15 часа по време на буря.Десетки населени места, основно в Южна България, бяха засегнати от ураганния вятър вчера. Пороен дъжд, придружен с градушка, падна в столицата. Най-едри ледени зърна удариха "Обеля". В Казанлък падналата градушка бе с големината на голям орех, предаде БГНЕС. Само за 15 минути много автомобили и сгради останаха без прозорци. Нанесени бяха щети и върху земеделските култури. (Иванка Денева от Казанлък изпрати специално снимки за Дир.бг - вижте ги!).Големи бяха щетите от бурята и в центъра на Пловдив. На много места имаше изпочупени пластмасови маси и столове на заведения, скъсани кабели, дори изкоренени дървета, предаде "Фокус".В Доспат и Бурено, Смолянско, бурята отнесе покриви. Най-интензивен е бил валежът в Кърджалийско - 48 л/кв. м. Екипи на Гражданска защита вече се борят с последствията - отстранени са 30 паднали дървета в Кърджали, 17 - в Пловдив, 3 - в София и 5 във Варна. Има скъсани проводници, основно в Смолян и Чепеларе. Общините Борино и Чепеларе са без ток. В някои населени места електроснабдяването вече е възстановено.
Коментар
-
бре май ще е така вече адски жеги после 1 дъждове и бури се 1 сме в тропиците само дет при нас и градушка...В Костинброд беше доста лека....а като се има навпредвид че сме на 15 км мах от надежда и люлин...ама тва си е често явление за тия километри или в сф порой при нас нищо или обратното...Иначе и на мен ми пращаха от тия смс-и глобул как са помогнали ала бала,ако ше правят предупреждение с смс-и за бури и такива ще ги направят да е с абонамент 100% да изкарат някои лев.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар