...нямате си на идея какво чудо стана тук. Притъмня, пригърмя и тъй като жена ми тъкмо каза, че е взела автобуса да се прибира, реших да я чакам на спирката, та да не я навали. Застанах си чинно до спирката и чакам автобуса...за секунди започна да пере зверски, като след секунди зачука яка градушка. Уплаших се, запалих колата и хукнах към дърветата срещу мен, за да скрия колата под тях. Точно в този момент затрещя урагана. Всичко изчезна, стана бяло като в мъгла и само от време на време виждах силуета на клатещите се над мен клони. Отново се уплаших някой "Явор" да не се стовари над мен и почти с мръсна газ се изнесох от там, без да виждам има ли нещо зад мен....20 минути ад, не бях виждал такова нещо. Тъй както изведнъж започна, така и спря. И хукнаха едни води.....мъкнаха клони, шишета и какво ли не....ама като реки. Два пъти се опитах да стигна до вкъщи и не успявах, вторият път на улицата към нас срещу мен видях един мерцедес, на когото фаровете за момент изчезнаха, после се показаха от водата и мерджана спря...върнах се на главната улица и видях кола, която непонятно как се носеше по водата...като лодка....видях едно местенце, на което се виждаше от време на време тротоара и се качих на него........опитах се да звънна на жена ми, но нямаше обхват...за около половин час, нямаше обхват никакъв...тока дойде преди малко, а нета току що........ето и малко снимки....как не загасна това Авео, не знам....ето двигателя след бурята и водата:...никога в живота си не съм виждал подобно нещо....щетите да, но самата стихия не...навремето в Ихтиман, бяхме едната фирма, ангажирана във възстановяването на града. Водата беше заляла всичко, помните събитията от тогава, но едва сега видях и почувствах това, което е било тогава, макар че тая вода, дето се изля тук е лигава работа с трагедията в Ихтиман...Природата като се разгневи, става страшно......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бедствие в Белослав
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
В северната част на София положеноето беше подобно. такава градушка не съм виждала от много време. Ледчетата бяха с големина на яйце. На повечето коли прд ламарините им вече са с вдлъбнатини, даже имаше счупени прозорци на няколко коли. И снимки направих да видите за 2 минути как побеля земята, ама не знам как да им смъкна резолюциятаЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
presinka написа:В северната част на София положеноето беше подобно. такава градушка не съм виждала от много време. Ледчетата бяха с големина на яйце. На повечето коли прд ламарините им вече са с вдлъбнатини, даже имаше счупени прозорци на няколко коли. И снимки направих да видите за 2 минути как побеля земята, ама не знам как да им смъкна резолюциятаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Явор Митев
coolboby написа:Авео, що дириш там! Няма ли обходни маршрути
Коментар
-
Ужас! Добре, че правят акции с смс-и, за да може да се помогне поне минимално, без да отлагаш кога ще отидеш до банките. Аз се придвижвах с един СМАРТ и гледам тавана, щото е от стъкло, побеля целия обаче мъника движи. После като спрях на една бензиностанция гледам нищо му няма. Много здрава пластмаса се оказа. Като талисман на фирмата е. А вече минава 180 000км, направо ми иде да си купя един на мен. Само за части, ако се наложи По принцип как е по-правилно - да спреш или да продължиш да се движиш при силна градушка?
Коментар
-
Сега комуникирам с колегите които са се чули с България. В Казанлък имало доста потрошени стъкла на автомобили ,а за ламрините е ясно ,че са нагънати яко.И да попитам само аз ли представлявам Казанлък във форума?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
AlBundy написа:vital написа:Ужас! Добре, че правят акции с смс-и...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар