Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бедствие в Белослав

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бедствие в Белослав

...нямате си на идея какво чудо стана тук. Притъмня, пригърмя и тъй като жена ми тъкмо каза, че е взела автобуса да се прибира, реших да я чакам на спирката, та да не я навали. Застанах си чинно до спирката и чакам автобуса...за секунди започна да пере зверски, като след секунди зачука яка градушка. Уплаших се, запалих колата и хукнах към дърветата срещу мен, за да скрия колата под тях. Точно в този момент затрещя урагана. Всичко изчезна, стана бяло като в мъгла и само от време на време виждах силуета на клатещите се над мен клони. Отново се уплаших някой "Явор" да не се стовари над мен и почти с мръсна газ се изнесох от там, без да виждам има ли нещо зад мен....20 минути ад, не бях виждал такова нещо. Тъй както изведнъж започна, така и спря. И хукнаха едни води.....мъкнаха клони, шишета и какво ли не....ама като реки. Два пъти се опитах да стигна до вкъщи и не успявах, вторият път на улицата към нас срещу мен видях един мерцедес, на когото фаровете за момент изчезнаха, после се показаха от водата и мерджана спря...върнах се на главната улица и видях кола, която непонятно как се носеше по водата...като лодка....видях едно местенце, на което се виждаше от време на време тротоара и се качих на него........опитах се да звънна на жена ми, но нямаше обхват...за около половин час, нямаше обхват никакъв...тока дойде преди малко, а нета току що........ето и малко снимки....как не загасна това Авео, не знам....ето двигателя след бурята и водата:...никога в живота си не съм виждал подобно нещо....щетите да, но самата стихия не...навремето в Ихтиман, бяхме едната фирма, ангажирана във възстановяването на града. Водата беше заляла всичко, помните събитията от тогава, но едва сега видях и почувствах това, което е било тогава, макар че тая вода, дето се изля тук е лигава работа с трагедията в Ихтиман...Природата като се разгневи, става страшно......

Ужас
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

В северната част на София положеноето беше подобно. такава градушка не съм виждала от много време. Ледчетата бяха с големина на яйце. На повечето коли прд ламарините им вече са с вдлъбнатини, даже имаше счупени прозорци на няколко коли. И снимки направих да видите за 2 минути как побеля земята, ама не знам как да им смъкна резолюцията
      Един за всички, всички за мен

Коментар

presinka написа:
        В северната част на София положеноето беше подобно. такава градушка не съм виждала от много време. Ледчетата бяха с големина на яйце. На повечето коли прд ламарините им вече са с вдлъбнатини, даже имаше счупени прозорци на няколко коли. И снимки направих да видите за 2 минути как побеля земята, ама не знам как да им смъкна резолюцията
        Дам,аз съм близо до теб и беше зверска работа,никога през живота си не съм виждал такова нещо,потроши 5-6 прозореца в блока ми,а 1-2 часа преди да завали се прибрах и оставих колата отвън,че пак щях да излизам,не е много начукана,но не е и малко,на един приятел бравата я покри с одеяло и като махна одеялото гледката беше плачевна,цялата къдрава,едно рено меган същата работа,на едно пунто и алфа 164 строши стоповете и ги направи на варели,само 1 кола не беше начукана и тя е москвич Кофти е,че аз нямам каско,но няма начин,природа...
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Авео, що дириш там! Няма ли обходни маршрути

Коментар

coolboby написа:
            Авео, що дириш там! Няма ли обходни маршрути
            ...всичко беше във вода...и обходните и одходните маршрути...всичко...

Коментар

Ужас! Добре, че правят акции с смс-и, за да може да се помогне поне минимално, без да отлагаш кога ще отидеш до банките. Аз се придвижвах с един СМАРТ и гледам тавана, щото е от стъкло, побеля целия обаче мъника движи. После като спрях на една бензиностанция гледам нищо му няма. Много здрава пластмаса се оказа. Като талисман на фирмата е. А вече минава 180 000км, направо ми иде да си купя един на мен. Само за части, ако се наложи По принцип как е по-правилно - да спреш или да продължиш да се движиш при силна градушка?

Коментар

Зависи къде ще спреш, но според мен, по-добре да продължиш, само да не се нахънтиш в някого

Коментар

Сега комуникирам с колегите които са се чули с България. В Казанлък имало доста потрошени стъкла на автомобили ,а за ламрините е ясно ,че са нагънати яко.И да попитам само аз ли представлявам Казанлък във форума?
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

наистина е ужасно! направо в такива моменти виждаш силата и мощта на природата и колко сме безсилни пред нея
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Само в София и Казанлък ли е имало градушка?

Коментар

vital написа:
                        Ужас! Добре, че правят акции с смс-и...
                        Правят те акции - глупаците! Един оператор не се е сетил, че освен за реклами, може да ни пращат смс-и за предупреждение за идващата буря. Колко деца имаше по улиците като тресна изведнъж не ми се мисли.
                        no pain no pain

Коментар

AlBundy написа:
                          vital написа:
                          Ужас! Добре, че правят акции с смс-и...
                          Правят те акции - глупаците! Един оператор не се е сетил, че освен за реклами, може да ни пращат смс-и за предупреждение за идващата буря. Колко деца имаше по улиците като тресна изведнъж не ми се мисли.
                          Правят да. На мен глобул ми пратиха смс, че са дарили 50 000лв(не си спомням точно толкова ли бяха) и в него пишеше, че ако се отговори на този смс се дарява един лев. Мтел не съм чул да правят подобно нещо, освен че имат реклама по нова твИначе има си прогноза за времето, може да се обонираш и при двата оператора. Всеки ден ще ти пращат прогнозата. Ама чак пък да ти казват кога ще гръмне вече е пресилено.

Коментар

presinka написа:
                            Само в София и Казанлък ли е имало градушка?
                            И в Банкя също За пръв път видях такава градушка! Дано само да няма пак големи наводнения и пострадали!
                            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Мтел на мен ми пратиха смс, че са събрали от дарения там не знам си колко лева за жителите на град Цар Калоян. Ама според мен и те си взимат някакъв процент

Коментар

Working...
                              X