Турски хакери протестираха срещу Волен Сидеров и Атака, като хакнаха сайта на Министерство на земеделието и горите.На хакнатия сайт се показва видео с привърженици на Атака, които рушат турски паметник-чешма с кирки.от официалния правителствен сайт има препратка къмwww.government.bgwww.mzgar.government.bg където "посланието".Протеста е срещу "бездействието на българските институции.В миналото, същите хакери многобройно са правели същото със сайта и форума на Атака.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хакнаха сайта на Министерство на земеделието
Collapse
X
-
Хакнаха сайта на Министерство на земеделието
Етикети: –
-
Явор Митев
...аз също съм бесен, но не само на турската групировка, а и на наще скапани говеда, които са ги предизвикали....според мен с подобни изяви, единственото, което може да се случи е глупав конфликт........мисля, че миналото трябва да се остави и да се гледа напред. Навремето турците може и да са размахвали ятагани, ама сега тичаме на пистата в Истанбул, за да гледаме формулата заедно и по комшииски......супер яка тъпня, която е толкова безмисленна..............
-
Напълно съм съгласен с Авео . Точно за безсмислеността става въпрос. Първо на кой е било нужно да се прави паметник заПаметникът е издигнат в памет на трима турци, екзекутирани за серия атентати през 1984-86 г., включително и този на гара Буново, при който бомба беше поставена във вагон за майки с деца и загинаха невинни български граждани.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар